Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Μπαλατσινού: Τι είπε για το διαζύγιό της με τον Κωστόπουλο – Ο χωρισμός της με τον Κικίλια για 8 μήνες
[News]: Μπαλατσινού: Τι είπε για το διαζύγιό της με τον Κωστόπουλο – Ο χωρισμός της με τον Κικίλια για 8 μήνες

[News]: Μπαλατσινού: Τι είπε για το διαζύγιό της με τον Κωστόπουλο – Ο χωρισμός της με τον Κικίλια για 8 μήνες

«Για τους λόγους που χωρίσαμε, δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε κι ο ίδιος προς τιμήν του»

Για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Για τους λόγους που χωρίσαμε, δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε κι ο ίδιος προς τιμήν του. Ο λόγος είναι ότι όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι σε δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω ακόμα περισσότερο και θα συνεχίσω αυτό να το λέω. Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος. Από εκεί και πέρα κρατώ μόνο τις καλές στιγμές από τα 20 χρόνια. Τα παιδιά μας συνεχίζουν να είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε μια καλή συνεννόηση κι αυτό χρειάζεται δουλειά κι από τους δύο» ανέφερε η Τζένη Μπαλατσινού.

«Ένας χωρισμός είναι ένα πένθος, ένας μικρός θάνατος. Είναι να έχεις σωστή κρίση κι οτιδήποτε προσωπικό έχεις, να το βγάζεις έξω για το καλό των παιδιών. Δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν τέλεια, υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρκετά αλλά υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει η καλή πρόθεση για τα παιδιά.» συμπλήρωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

Τζένη Μπαλατσινού: «Χωρίσαμε οκτώ μήνες με τον Βασίλη Κικίλια»

Σε σύνδεση βγήκε ο σύζυγός της, ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας. Οι δυο τους μίλησαν για το πως ξεκίνησε η σχέση τους αλλά και για τον χωρισμό τους, που κράτησε οκτώ μήνες: «Ήταν δύο εντελώς διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων με διαφορετικές πορείες, ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για μένα και για εκείνον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!