Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Μόσιαλος για κοροναϊό: Οι ευπαθείς ομάδες να παρακολουθούν λειτουργία από το σπίτι
[News]: Μόσιαλος για κοροναϊό: Οι ευπαθείς ομάδες να παρακολουθούν λειτουργία από το σπίτι

[News]: Μόσιαλος για κοροναϊό: Οι ευπαθείς ομάδες να παρακολουθούν λειτουργία από το σπίτι

«Δυσαρέστησα μερικούς φίλους, αλλά ελπίζω να με άκουσαν και να με κατάλαβαν οι πιστοί»

«Να παρακολουθούν την λειτουργία από την τηλεόραση» λόγω κοροναϊού προέτρεψε ο πρόεδρος του τμήματος πολιτικής υγείας του London School of Economics Ηλίας Μόσιαλος , καλεσμένος σε χθεσινοβραδινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Ο κ. Μόσιαλος με ανάρτησή του στο facebook, διευκρίνισε ότι ποτέ δεν είπε να κλείσουν όλα τα σχολεία και πανεπιστήμια. «Ναι, δεν είπα να κλείσουν οι εκκλησίες τώρα, όπως δεν το είπα και για τα σχολεία. Όπως αντίστοιχα δεν το έχει πει επίσημα κανείς ειδικός ή κάποιο πολιτικό κόμμα. Ως δημόσιο πρόσωπο όμως είπα πολύ περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο που συμμετέχει άμεσα η έμμεσα (όπως εγώ) για αυτό το θέμα», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του κ. Μόσιαλου:

«Μερικοί φίλοι με ρώτησαν γιατί δεν είπα σήμερα στη συνέντευξή μου στην ΕΡΤ ότι πρέπει να κλείσουν οι εκκλησίες. Ισχυρίστηκαν ότι ενώ είπα ότι πρέπει να ‘κλείσουν σχολεία και πανεπιστήμια’, και επίσης έκανα σαφή δήλωση εναντίον των καρναβαλιστών, δεν έκανα το ίδιο για την εκκλησία. Ας δούμε όμως τι είπα και τι δεν είπα

1. Δεν είπα ποτέ ότι πρέπει να διακοπεί η συνολική λειτουργία των σχολείων και πανεπιστημίων. Η έρευνα, οι διοικητικές υπηρεσίες και ο προγραμματισμός διδασκαλίας θα πρέπει να συνεχιστούν. Επίσης δεν είπα ποτέ εδώ και τώρα. Είπα όμως ότι ΑΝ χρειαστεί να πάρουμε μέτρα, αυτό να το κάνουμε έγκαιρα πριν υπάρξει πρόβλημα. Και ΠΑΝΤΑ με βάση τις προτάσεις της επιτροπής των ειδικών, τόσο για την σκοπιμότητα όσο και για την χρονική περίοδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!