Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Μητσοτάκης: Μέσα σε μόλις έναν χρόνο έχουν γίνει άλματα προόδου στην Ελλάδα
[News]: Μητσοτάκης: Μέσα σε μόλις έναν χρόνο έχουν γίνει άλματα προόδου στην Ελλάδα

[News]: Μητσοτάκης: Μέσα σε μόλις έναν χρόνο έχουν γίνει άλματα προόδου στην Ελλάδα

Με ένα κείμενο 47 σελίδων η κυβέρνηση παρουσιάζει το έργο της

Με ένα κείμενο 47 σελίδων η κυβέρνηση παρουσιάζει το έργο της σε όλους τους τομείς και ανά υπουργείο στον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι πολιτικές και οι δράσεις που υλοποιήθηκαν στο χρόνο αυτό.

«Μέσα σε μόλις έναν χρόνο, έχουν γίνει άλματα προόδου στην Ελλάδα. Και αυτά τα άλματα δεν έγιναν τυχαία. Έγιναν έπειτα από σκληρή δουλειά και με τη στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας» τονίζει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Αν κάτι έμαθα αυτούς τους 12 μήνες είναι ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και να αλλάξουμε τη χώρα», ανέφερε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές και την ανάληψη της ευθύνης διακυβέρνησης της χώρας.

Ο πρωθυπουργός απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σημειώνοντας ότι αυτές θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας και όχι νωρίτερα, και χαρακτήρισε «πολιτικά ανέντιμη κίνηση» τον πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, «εκμεταλλευόμενος το πολιτικό κεφάλαιο που έχω», ενώ για τις τελευταίες πολιτικές εξελιξεις, τόνισε πως «η αποπομπή του κ. Παππά είναι μόνοδρομος».

Η δυσκολότερη απόφαση ήταν η καραντίνα

«Η δυσκολότερη απόφαση που έλαβα στον έναν χρόνο πρωθυπουργίας ήταν η απόφαση να κλείσουμε τη χώρα όταν είχαμε τη δυνατότητα και τα δεδομένα για να αντιληφθούμε το πρόβλημα του κοροναϊού», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι η δυσκολία της απόφασης έγκειτο στο ότι γνώριζε πως θα οδηγούσε την οικονομία σε βαθιά ύφεση, «αλλά έκανα τον υπολογισμό και ελπίζω να δικαιωθώ, ότι όσο πιο αποτελεσματικοί είμαστε στην αντιμετώπιση της πανδημίας τόσο πιο εύκολη θα είνα η οικονομική ανάκαμψη».

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι κερδίθηκε η πρώτη μάχη αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει η επιδημία, και συμπλήρωσε πως η χώρα σήμερα, παρότι είναι σε ύφεση, είναι πιο ισχυρή από ό,τι ήταν πριν από μήνες επειδή «έχει θεσμικό κεφάλαιο και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!