Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Μηταράκης: Τέλος στην ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του μεταναστευτικού
[News]: Μηταράκης: Τέλος στην ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του μεταναστευτικού

[News]: Μηταράκης: Τέλος στην ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του μεταναστευτικού

«Αυστηρός έλεγχος και εποπτεία στις ΜΚΟ»

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε παραδώσει τα κλειδιά στα χέρια των ΜΚΟ. Εμείς δεν θέλουμε να τους παραδώσουμε τα κλειδιά. Θέλουμε τη συνεργασία μαζί τους αλλά να έχουμε εμείς την ευθύνη», ανέφερε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης , απαντώντας νωρίτερα σήμερα στη Βουλή, σε επερώτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου με αντικείμενο τον έλεγχο των ΜΚΟ.

«Θέλουμε να αποσυμφορήσουμε τα νησιά, χωρίς πολλές και μεγάλες δομές σε όλη τη χώρα», είπε ο υπουργός και υπογράμμισε ότι στόχος είναι να κλείσουν 60 δομές μέσα στη χρονιά. «Δεν χτίζουμε νέες δομές, αλλά 32 υφιστάμενες δομές περνούν υπό τον έλεγχο της Πολιτείας», είπε ο Νότης Μηταράκης.

«Παρακρατικούς μηχανισμούς» χαρακτήρισε τις ΜΚΟ ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος επισήμανε ότι «η κοινωνία μετατρέπεται βιαίως σε πολυπολιτισμική, μετατρέπεται η Ελλάδα σε… Ελλαδιστάν». Ο Κυριάκος Βελόπουλος επέκρινε την κυβερνητική πολιτική για «αντεθνικό προφίλ» και κατήγγειλε ότι «σε μια Ελλάδα που πένεται, δίνονται δισ. εκατομμύρια ευρώ σε ανθρώπους που έρχονται στη χώρα μας παρανόμως. Ότι ταΐζει αυτούς τους έρχονται τώρα ενώ δεν μπορεί να ταΐσει τους Έλληνες που δεν έχουν να φάνε». Προειδοποίησε επίσης ότι οι 72 δομές στη χώρα είναι «72 ισλαμοπόλεις».

«Το ερώτημα στις επόμενες εκλογές, είναι ποια Ελλάδα θέλουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!