Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Μήνυμα από το 112 της Πολιτικής Προστασίας: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στην Αττική
[News]: Μήνυμα από το 112 της Πολιτικής Προστασίας: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στην Αττική

[News]: Μήνυμα από το 112 της Πολιτικής Προστασίας: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στην Αττική

«Αποφύγετε ενέργειες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά»

Πριν από λίγο με μήνυμά της στα κινητά τηλέφωνα από το 112 , η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για «Αποφύγετε ενέργειες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά .Πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς αύριο στην Αττική ».

Το μήνυμα έχει σταλεί και στην αγγλική γλώσσα.

Χαρδαλιάς: Ιδιαίτερη προσοχή και αυξημένη εγρήγορση από όλους μας

Ως την πιο επικίνδυνη ημέρα του καλοκαιριού για εκδήλωση πυρκαγιάς χαρακτηρίζει την αυριανή, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και εφιστά την προσοχή όλων.

Ειδικότερα, αναφέρει σε δήλωσή του:
«Αγαπητοί μου συμπολίτες, αύριο, 4 Σεπτεμβρίου, μεγάλο μέρος της χώρας μας θα βρίσκεται σε συνθήκες ευνοϊκές για εκδήλωση πυρκαγιάς. Αύριο είναι η πιο δύσκολη ημέρα του φετινού καλοκαιριού, με δείκτη επικινδυνότητας 4 σε 17 Νομούς της επικράτειας. Για το λόγο αυτό, απευθύνω έκκληση προς όλους να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουμε κάθε δραστηριότητα στην ύπαιθρο ή οπουδήποτε αλλού που μπορεί να οδηγήσει σε εκδήλωση πυρκαγιάς από αμέλεια.

Όλος ο κρατικός μηχανισμός έχει τεθεί σε κατάσταση επιφυλακής για να αντιμετωπίσουμε άμεσα την όποια επικίνδυνη κατάσταση εκδηλωθεί. Συστηματικές περιπολίες από επίγεια και εναέρια μέσα θα γίνονται σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου σε όλες τις περιοχές που κινδυνεύουν. Αλλά, επαναλαμβάνω, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και αυξημένη εγρήγορση από όλους μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!