Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Μετατέθηκε για τον Μάιο του 2022 η έκθεση «Αυτοκίνηση»
[News]: Μετατέθηκε για τον Μάιο του 2022 η έκθεση «Αυτοκίνηση»

[News]: Μετατέθηκε για τον Μάιο του 2022 η έκθεση «Αυτοκίνηση»

Αυτό γίνεται ώστε να μην υπάρχουν ελλείψεις από τα νέα οχήματα και το κοινό να ευχαριστηθεί

Η προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο 2021 έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση» τελικά δεν θα γίνει, αλλά μετατίθεται για τον προσεχή Μάιο. Πιο αναλυτικά το ΔΤ των διοργανωτών έχει ως εξής:
«Σε απάντηση ανυπόστατων δημοσιευμάτων, που αναφέρονται στην ακύρωση της Έκθεσης αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Anytime», θα θέλαμε να ενημερώσουμε το πολυπληθές κοινό της έκθεσης και τους συνεργάτες μας ότι, η μεγαλύτερη και μοναδική Έκθεση Αυτοκινήτου της χώρας, μετατίθεται για τον Μάιο του 2022 στον ίδιο εκθεσιακό χώρο.

Η αλλαγή ημερομηνίας και μεταφορά γίνεται κατόπιν προτροπής και με τη σύμφωνη γνώμη των Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, που στηρίζουν στο σύνολό τους το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό γεγονός της χώρας.

Βασικός λόγος της αλλαγής ημερομηνίας της Έκθεσης, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 23-31 Οκτωβρίου 2021 στο πιο σύγχρονο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, είναι οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε παγκόσμιο επίπεδο στην παράδοση καινούργιων αυτοκινήτων, γεγονός που δεν θα επέτρεπε αυτό το χρονικό διάστημα την παρουσίαση των νέων μοντέλων και το κλείσιμο πολλών νέων παραγγελιών των αυτοκινήτων. Παράλληλα η έκθεση αποτελεί σημείο αναφοράς και έχει καθιερωθεί μοναδική για την επισκεψιμότητά της, αλλά και την εμπορική δυναμική της έναντι άλλων «Εκδηλώσεων» αυτοκινήτου εδώ και 35 χρόνια.

H Έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime» έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα των έως τώρα εκθέσεων και δράσεων γύρω από τον κόσμο του αυτοκινήτου και της ηλεκτροκίνησης, φιλοξενώντας παράλληλα τις μεγαλύτερες και περισσότερες νέες πρεμιέρες μοντέλων του σήμερα και του αύριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!