Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Μετάλλαξη Δέλτα: «Αν αφεθούν τα πράγματα όπως είναι, τα κρούσματα θα διπλασιάζονται σχεδόν κάθε εβδομάδα»
[News]: Μετάλλαξη Δέλτα: «Αν αφεθούν τα πράγματα όπως είναι, τα κρούσματα θα διπλασιάζονται σχεδόν κάθε εβδομάδα»

[News]: Μετάλλαξη Δέλτα: «Αν αφεθούν τα πράγματα όπως είναι, τα κρούσματα θα διπλασιάζονται σχεδόν κάθε εβδομάδα»

Συναγερμός από τον Γιώργο Παυλάκη – «Το τέταρτο κύμα θα είναι χειρότερο»

«Καμπανάκι» για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα χτύπησε το πρωί της Πέμπτης (08/07) ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης , προειδοποιώντας ότι «αν αφεθούν τα πράγματα έτσι όπως είναι, τα κρούσματα θα διπλασιάζονται σχεδόν κάθε εβδομάδα μια – δυο μέρες πριν, μια – δυο μέρες μετά».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παυλάκης ανέφερε για το τείχος ανοσίας ότι «βλέπω ένα σκληρό πυρήνα 20% που δεν θα εμβολιαστεί ποτέ, τουλάχιστον 20%, αν βάλετε και τα παιδιά στα 15% έχετε ένα 35% της κοινωνίας που δεν πρόκειται πότε… χρειάζεται τουλάχιστον 80% προστασία και πολύ παραπάνω».

Παράλληλα, ο κ. Παυλάκης τόνισε ότι η μετάλλαξη Δέλτα μεταδίδεται πολύ ευκολότερα από οποιοδήποτε άλλο στέλεχος υπήρχε μέχρι τώρα, κι αυτό το κάνει σχεδόν ανίκητο. «Δεν μπορεί να σταματήσει» είπε χαρακτηριστικά.

Μετάλλαξη Δέλτα: «Το τέταρτο κύμα θα είναι χειρότερο»

Όπως είπε ο γιατρός, το τέταρτο κύμα θα είναι χειρότερο από το τρίτο, το οποίο ήταν επιπεδομένο επειδή υπήρχε η πλειοψηφία των ανθρώπων που άντεξαν. «Το τέταρτο θα είναι χειρότερο, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μπείτε σε αεροπλάνο με έναν υπερμεταδότη και να μην την πάθετε. Όταν όλοι βγάζουν τις μάσκες σε ένα εστιατόριο για 10 λεπτά υπάρχει ένας υπερμεταδότης ‘θα την πάθουν”. Αυτό που έγινε με τα κρούσματα σε ένα πάρτι θα γίνει ο κανόνας» σχολίασε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!