Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Mazda CX-5: Ανανεωμένο και πιο ραφιναρισμένο
[News]: Mazda CX-5: Ανανεωμένο και πιο ραφιναρισμένο

[News]: Mazda CX-5: Ανανεωμένο και πιο ραφιναρισμένο

Με νέες εκδόσεις και επίπεδα εξοπλισμού

Το νέο ευρύχωρο SUV της Mazda, θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη στις αρχές του επόμενου έτους με σημαντικές αναβαθμίσεις και πιο ραφιναρισμένο.

Το Mazda CX-5 του 2022 παρουσιάζει την επιλογή του προγράμματος οδήγησης Mi-Drive, βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά, νέο στυλ και μεγαλύτερη διαφοροποίηση γκάμας, βελτιώσεις στα προσφερόμενα πακέτα εξοπλισμού, και την πρακτικότητα, καθώς και μια διευρυμένη γκάμα χαρακτηριστικών ασφαλείας.

Το ανανεωμένο CX-5 παρουσιάζει την επιλογή του προγράμματος Intelligent Drive select (Mi-Drive), το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει το καταλληλότερο πρόγραμμα οδήγησης με το πάτημα ενός διακόπτη. Τα μοντέλα που εξοπλίζονται με i-Activ AWD θα εφοδιάζονται και με μία πρόσθετη λειτουργία εκτός δρόμου, η οποία κάνει την οδήγηση πιο φυσική κατά την κίνηση σε ανώμαλο και ολισθηρό οδόστρωμα.

Η επόμενη γενιά της αρχιτεκτονικής Skyactiv-Vehicle της μάρκας υιοθετείται τώρα και στο CX-5, εξελίσσοντας περαιτέρω το αμάξωμα, την ανάρτηση και τα καθίσματα, για να βελτιώσει την άνεση οδήγησης και να περιορίσει την κόπωση. Ο θόρυβος του δρόμου έχει επίσης μειωθεί σημαντικά, ιδιαίτερα σε ανώμαλο οδόστρωμα όπως οι χωματόδρομοι.

Το εμπρός μέρος διαθέτει νέα, τρισδιάστατη μάσκα και επανασχεδιασμένη πτέρυγα, ενώ τα φωτιστικά σώματα (εμπρός – πίσω) έχουν επίσης επανασχεδιαστεί και προστέθηκε ένα νέο εξωτερικό χρώμα, το Zircon Sand.

Τα τρία νέα επίπεδα εξοπλισμού που περιλαμβάνουν στιλιστικές διαφορές για να καθορίσουν τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα, έχουν ως εξής:

- New ground: Διαθέτει προστατευτικές ποδιές σε ασημί απόχρωση, στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα και τα διακοσμητικά των θυρών, μαύρα καλύμματα πλευρικών καθρεφτών, πράσινες λεπτομέρειες στην μπροστινή μάσκα και ζάντες αλουμινίου 19″ σε μαύρη απόχρωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!