Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Μαρίνα Πατούλη: Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ότι μας πληγώνει
[News]: Μαρίνα Πατούλη: Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ότι μας πληγώνει

[News]: Μαρίνα Πατούλη: Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ότι μας πληγώνει

Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της και την προσωπική της ζωή

«Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία μου, γιατί έχω να μεγαλώσω ένα παιδί και πρέπει να σταθώ δίπλα του γιατί και αυτό έχει υποστεί όλον αυτόν τον καταιγισμό» τόνισε η Μαρίνα Πατούλη.

Στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε τηλεφωνικά η Μαρίνα Πατούλη το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της και την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Μαρίνα Πατούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μόλις πήρα εξιτήριο, βγήκα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκα από την Τετάρτη και νιώθω πολύ καλύτερα. Έχω, βέβαια, ένα πρόβλημα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και θα συνεχίσω την φαρμακευτική αγωγή και θα είμαι υπό παρακολούθηση.

«Αυτές τις τέσσερις ημέρες, πέραν της φροντίδας των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, αυτό που με συγκλόνισε, μου κράτησε παρέα τις δύσκολες ώρες και ήταν για μένα ένα μάθημα ζωής ήταν τα μηνύματα από γυναίκες που μοιράστηκαν μαζί τους τα προσωπικά τους δεδομένα και τις προσωπικές τους ιστορίες. Είναι κάτι ασύλληπτο» πρόσθεσε μιλώντας εκ νέου για την βία της σιωπής. «Ολα αυτά τα αφήνω πίσω μου και βγαίνω αισιόδοξη με μεγάλη ανυπομονησία να δω τον Αλέξανδρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!