Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Μαρία Πολύζου: Με βίαζε ο πατέρας μου από την ηλικία των 11 ετών
[News]: Μαρία Πολύζου: Με βίαζε ο πατέρας μου από την ηλικία των 11 ετών

[News]: Μαρία Πολύζου: Με βίαζε ο πατέρας μου από την ηλικία των 11 ετών

Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος μιλάει για την σεξουαλική κακοποίησή της

Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου μίλησε για τον προσωπικό της Γολγοθά, που ανέβηκε από την τρυφερή ηλικία των 11 ετών, όταν ο πατέρας της ξεκίνησε να την κακοποιεί σωματικά και σεξουαλικά.

«Έτσι μου δόθηκε τελικά η ζωή. Όχι μόνο να διανύω τα 42.195 μέτρα, όχι μόνο να τερματίζω τον καρκίνο του μαστού, που πέρασα, αλλά κυρίως όμως να καταφέρνω να βγαίνω νικήτρια από την μεγαλύτερη μάχη που έδωσα. Με την κακοποίηση», δήλωσε η Μαρία Πολύζου, μιλώντας για το βιβλίο της με τίτλο «Μην τα παρατάς», το οποίο αποτελεί το δικό της μήνυμα για όλα τα παιδιά, κάνοντας μια κατάθεση ψυχής.

«Γεννήθηκα στην Πάτρα ο πατέρας μου ήταν ψαράς, δούλευε σκληρά αλλά ήταν πάμπτωχος. Ο πατέρας μου ήταν άγριος στην όψη και στους τρόπους. Δεν ήταν ψηλός, μάλλον μετρίου αναστήματος. Είχε σκούρα επιδερμίδα και το καλοκαίρι μαύριζε περισσότερο λόγω δουλειάς. Είχε μαύρα μαλλιά και μούσια που τον έκαναν ακόμη πιο τρομακτικό. Έπινε και, όταν μεθούσε, γινόταν βίαιος. Μας χτυπούσε και τον τρέμαμε όλοι. Εμένα από την ηλικία των 11-12 ετών με βίαζε » αναφέρει στο βιβλίο της.

Το τρέξιμο την βοήθησε για να ξεφύγει από το προσωπικό μαρτύριο, που βίωνε επί χρόνια από τον ίδιο τον πατέρα της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!