Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Mad Clip: «Έτρεχε με πάνω από 120 χιλιόμετρα» – Τι λέει ο πραγματογνώμονας
[News]: Mad Clip: «Έτρεχε με πάνω από 120 χιλιόμετρα» – Τι λέει ο πραγματογνώμονας

[News]: Mad Clip: «Έτρεχε με πάνω από 120 χιλιόμετρα» – Τι λέει ο πραγματογνώμονας

«Ανεξάρτητα από τις όποιες ευθύνες βαραίνουν τον οδηγό, ευθύνες φέρει και η περιφέρεια»

Με αρκετά μεγάλη ταχύτητα φέρεται να έτρεχε ο Mad Clip , ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/09) , μετά από τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

Μιλώντας στο debater.gr ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, τόνισε ότι «ανεξάρτητα από τις όποιες ευθύνες βαραίνουν τον οδηγό, ευθύνες φέρει και η περιφέρεια καθώς έχουν παραλείψει να βάλουν μπάρες ασφαλείας, που συγκρατούν το όχημα και μειώνουν την ταχύτητα της πρόσκρουσης και να επανευθυγραμμίζουν το όχημα στο οδόστρωμα».

«Τα ίχνη που βλέπουμε πάνω στο οδόστρωμα δεν είναι ίχνη τροχοπέδησης, είναι ίχνη πλαγίας ολίσθησης, εκτροπής. Όταν έχουμε τέτοια χαρακτηριστικά ίχνη πάνω στο οδόστρωμα, η έναρξη των ιχνών προσδιορίζει με ακρίβεια και το σημείο εκτροπής του οχήματος. Έχασε τον έλεγχο ο οδηγός. Η αρχική κατεύθυνση του οχήματος ήταν από Βάρη προς Αθήνα. Η μία δεξιά στροφή είναι 60 μέτρα πριν το σημείο της πρόσκρουσης που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο δεν εκινείτο κάτω από 120 χλμ/την ώρα το ελάχιστο» εξηγεί ο κ. Μαδιάς.

Σχετικά Tags
Mad Clip τροχαίο δυστύχημα

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!