Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Λοιμωξιολόγος Λαζανάς: Έχω δεχθεί απειλή ότι θα μου βγάλουν τα μάτια
[News]: Λοιμωξιολόγος Λαζανάς: Έχω δεχθεί απειλή ότι θα μου βγάλουν τα μάτια

[News]: Λοιμωξιολόγος Λαζανάς: Έχω δεχθεί απειλή ότι θα μου βγάλουν τα μάτια

«Υποχρέωση ψυχής ο εμβολιασμός»

Δέκτης απειλητικών μηνυμάτων από ομάδες που θίγονται από τις εισηγήσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων αποκάλυψε ότι έγινε ο Μάριος Λαζανάς.

Υπέρμαχος του εμβολιασμού και της λήψης αυστηρότερων μέτρων στα σχολεία, όπου έχει εισηγηθεί καθολική χρήση της μάσκας, ο γνωστός λοιμωξιολόγος δήλωσε στην ΕΡΤ ότι ο εμβολιασμός είναι «υποχρέωση ψυχής», ειδικά για τους υγειονομικούς που κάνουν αυτό το επάγγελμα γιατί θέλουν να προσφέρουν στον ασθενή και την κοινωνία.

«Στο προηγούμενο κύμα της πανδημίας δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, τα οποία είναι καταγεγραμμένα, σύμφωνα με τα οποία με απειλούσαν ότι θα μου βγάλουν τα μάτια γιατί είμαι νεοταξίτης… Να ξέρετε ότι στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων υπάρχουν εξώδικα από επαγγελματικές ομάδες που θεωρούν ότι θίγονται από τα μέτρα».

Μιλώντας για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών, ο κ. Λαζανάς δήλωσε ότι «σε όλα τα νοσοκομεία έχει γίνει προσπάθεια να πεισθούν οι συνάδελφοι αυτοί. Πρέπει να καταλάβω πώς στράβωσε αυτή η υπόθεση. Η λέξη υποχρεωτικότητα δημιούργησε προβλήματα. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι αυτό είναι μια υποχρέωση ψυχής», δήλωσε ο γνωστός λοιμωξιολόγος – παθολόγος.

«Όλοι οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας κάνουν μια δουλειά, την οποία νομίζω ότι θέλουνε, με κύριο στόχο της εργασίας τους την προσφορά προς τον ασθενή, προς την κοινωνία, προς τη δημόσια υγεία. Όλη αυτή η προσφορά είναι συνυφασμένη με τους εμβολιασμένους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!