Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Λευτέρης Πανταζής: Στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα την ώρα που έτρωγε σε σούσι μπαρ
[News]: Λευτέρης Πανταζής: Στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα την ώρα που έτρωγε σε σούσι μπαρ

[News]: Λευτέρης Πανταζής: Στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα την ώρα που έτρωγε σε σούσι μπαρ

«Έκανα τέσσερα ράμματα στο κεφάλι»

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας μεταφέρθηκε ο Λευτέρης Πανταζής έπειτα από ατύχημα που είχε την ώρα που δειπνούσε σε σούσι μπαρ στη Γλυφάδα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, όπως περιγράφει αποκλειστικά στο gossip-tv έτρωγε με φίλους του στο σούσι μπαρ όταν χτύπησε το τηλέφωνό του. «Πήγα να σηκώσω το τηλέφωνο και γλίστρησε η καρέκλα που καθόμουν προς τα πίσω. Χωρίς να το καταλάβω, από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκα τραυματισμένος. Η καρέκλα μου ευτυχώς βρήκε κόντρα στην πίσω καρέκλα και εκεί χτύπησα το κεφάλι μου. Ευτυχώς, δεν έπεσα στο έδαφος γιατί θα τραυματιζόμουν σοβαρότερα» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής ο οποίος μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις και αφού οι θεράποντες γιατροί του στο νοσοκομείο σιγουρεύτηκαν ότι το τραύμα στο κεφάλι του ήταν μόνο επιφανειακό, τού έκαναν τέσσερα ράμματα.

«Ευτυχώς το τραύμα ήταν επιφανειακό και δεν χρειάστηκε να μείνω στο νοσοκομείο. Μου έδωσαν τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσω και σε δέκα μέρες θα βγάλω και τα ράμματα. Απλά θα πρέπει για αυτό το διάστημα να παραμείνω σπίτι» είπε ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος με την αισιοδοξία που τον διακρίνει και μετά από αυτή τη μικρή περιπέτεια τόνισε: «Δεν ξέρω πώς συνέβη αλλά είχα τύχη μέσα στην ατυχία μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!