Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Λευτέρης Λαζάρου: Ολέθριο αν τα μαγαζιά ξανακλείσουν – Πρόβλημα στην εύρεση προσωπικού
[News]: Λευτέρης Λαζάρου: Ολέθριο αν τα μαγαζιά ξανακλείσουν – Πρόβλημα στην εύρεση προσωπικού

[News]: Λευτέρης Λαζάρου: Ολέθριο αν τα μαγαζιά ξανακλείσουν – Πρόβλημα στην εύρεση προσωπικού

«Στις πλατείες θα έπρεπε ιατρικά συνεργεία να κάνουν κάθε μέρα με rapid test στους εργαζόμενους»

Το μήνυμα ότι «θα είναι ολέθριο αν τα μαγαζιά ξανακλείσουν, δεν θα ανοίξει κανένας» έστειλε το πρωί της Τετάρτης (07/07) ο γνωστός σεφ, Λευτέρης Λαζάρου , εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στην εστίαση ,

«Τα μαγαζιά πρέπει να μείνουν ανοιχτά και για να γίνει αυτό πρέπει να πάμε σε εμβολιασμένους και εμβολιασμούς», υπογράμμισε στο MEGA, σχολιάζοντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης για διαχωρισμό των καταστημάτων.

Λευτέρης Λαζάρου: Οι 28-35 ετών αλλάξανε κατεύθυνση, έφυγαν από την εστίαση

Παράλληλα, ο γνωστός σεφ τόνισε ότι οι επιχειρηματίες της εστίασης αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εύρεση προσωπικού. «Οι 28-35 αλλάξανε κατεύθυνση, έφυγαν από τον χώρο γιατί όταν έχεις μείνει ένα χρόνο άνεργος με 534 ευρώ με ενιαία δομή, γιατί 534 ευρώ πήρε ο νεαρός που έχει δουλέψει ένα χρόνο, αλλά και ο άνθρωπος 58 χρονών με δύο παιδιά στο λύκειο. Αυτό ήταν μια ισοπέδωση», ανέφερε. «Όλη η Ευρώπη ψάχνει να βρει προσωπικό», πρόσθεσε.

«Σε μαγαζιά που έχουν εργαζόμενους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, τι κάνουμε; Θα πρέπει να έρχονται με self test το οποίο όμως βγαίνει στο περιθώριο, άρα θα πρέπει να έρχεται με rapid test, να πηγαίνει κάπου να το κάνει. Στις πλατείες θα έπρεπε ιατρικά συνεργεία να κάνουν κάθε μέρα με rapid test στους εργαζόμενους», επεσήμανε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!