Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Κορονοϊός: Η Βρετανία επιβεβαιώνει την άρση των περισσότερων περιορισμών στις 19 Ιουλίου
[News]: Κορονοϊός: Η Βρετανία επιβεβαιώνει την άρση των περισσότερων περιορισμών στις 19 Ιουλίου

[News]: Κορονοϊός: Η Βρετανία επιβεβαιώνει την άρση των περισσότερων περιορισμών στις 19 Ιουλίου

Το είπε ο υπουργός Υγείας Σαβίντ Τζάβιντ μιλώντας στο κοινοβούλιο

Ο Βρετανός υπουργός Υγείας Σαβίντ Τζάβιντ επιβεβαίωσε σήμερα την άρση των περισσοτέρων περιορισμών που έχουν ληφθεί κατά της πανδημίας Covid-19 στην Αγγλία στις 19 Ιουλίου, όπως έχει προβλεφθεί από την κυβέρνηση.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι ήρθε η ώρα η χώρα μας να ξαναβρεί μια φυσιολογική ζωή, ως εκ τούτου θα περάσουμε στην επόμενη φάση του οδικού χάρτη για την έξοδο από το lockdown στις 19 Ιουλίου», υπογράμμισε ο υπουργός ενώπιον των βουλευτών.

Η δήλωση του Τζάβιντ επιβεβαιώνει τα σχέδια που ανέφερε λεπτομερώς την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Είναι τόσο σημαντικό οι πολίτες να ενεργούν με προσοχή και με προσωπική ευθύνη», δήλωσε ο Τζάβιντ, μιλώντας στο κοινοβούλιο.

«Όλοι πρέπει να επιστρέψουν στη εργασία τους σταδιακά αν εργάζονται αυτή την περίοδο από το σπίτι, πρέπει να προσπαθούν να συναντούν ανθρώπους σε εξωτερικούς χώρους, όπου αυτό είναι δυνατόν, και αναμένεται και συνιστάται οι πολίτες να καλύπτουν το πρόσωπο, εκτός αν εξαιρούνται, σε πολυσύχναστους εσωτερικούς χώρους όπως είναι οι δημόσιες συγκοινωνίες», επισήμανε.

Σχετικά Tags
κορονοϊός Μεγάλη Βρετανία

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!