Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Κορονοϊός: Η πανεπιστημιακή κοινότητα δείχνει τον δρόμο – Υψηλό ποσοστό εμβολιασμού σε καθηγητές και φοιτητές
[News]: Κορονοϊός: Η πανεπιστημιακή κοινότητα δείχνει τον δρόμο – Υψηλό ποσοστό εμβολιασμού σε καθηγητές και φοιτητές

[News]: Κορονοϊός: Η πανεπιστημιακή κοινότητα δείχνει τον δρόμο – Υψηλό ποσοστό εμβολιασμού σε καθηγητές και φοιτητές

Απέσπασαν τα εύσημα από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως – Έχουν δημιουργήσει τείχος ανοσίας – Στο ίδιο επίπεδο είναι και το συνολικό προσωπικό

Από την στιγμή που ανακαλύφθηκαν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού οι επιστήμονες έκαναν έρευνες και μελέτες για να βρούνε ποιο είναι το ποσοστό που μπορεί να δημιουργήσει τείχος ανοσίας. Πλέον και μετά από τόσους μήνες έχει αποδειχθεί ότι άνω του 80% μπορεί να θωρακίσει μια κοινωνία. Και μπορεί η ελληνική να μην το έχει πετύχει, όμως η πανεπιστημιακή κοινότητα δείχνει το δρόμο, αφού τα έχει καταφέρει. Το ποσοστό εμβολιασμού σε καθηγητές, φοιτητές, αλλά και στο συνολικό ποσοστό είναι μεγάλο και αυτό χαροποίησε την υπουργό Παιδείας που τους απέδωσε τα εύσημα.

Από το σύνολο των εγγεγραμμένων φοιτητών έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις ή έχουν νοσήσει το 74,79%, αναφέρει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το 78,64% έχει εμβολιαστεί με μία δόση ή είναι νοσήσαντες. Σε ορισμένα πανεπιστημιακά τμήματα το ποσοστό εμβολιασμένων και νοσησάντων φοιτητών ξεπερνάει το 90%.
Στους καθηγητές εμβολιασμένοι με δύο δόσεις ή νοσήσαντες είναι πάνω από το 92%. Το αντίστοιχο ποσοστό για το συνολικό προσωπικό είναι 89%.

Ο κορονοϊός χρόνια δεν… κοιτά

Το ποσοστό εμβολιασμού στην πανεπιστημιακή κοινότητα είναι πολύ σημαντικό γεγονός για να γίνουν απρόσκοπτα οι σπουδές των νέων, καθώς ο κορονοϊός χρόνια δεν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!