Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Κορονοϊός: Έρευνες για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και σε Κοζάνη και Καβάλα – Τι γίνεται στη Δράμα
[News]: Κορονοϊός: Έρευνες για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και σε Κοζάνη και Καβάλα – Τι γίνεται στη Δράμα

[News]: Κορονοϊός: Έρευνες για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και σε Κοζάνη και Καβάλα – Τι γίνεται στη Δράμα

Η περίπτωση του Παλαμά Καρδίτσας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Μετά το σκάνδαλο με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στο κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα , μια νέα παρόμοια υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ , όπως γνωστοποίησε ο διοικητής του νοσοκομείου Κοζάνης Στέργιος Γκανάτσιος, η έρευνα αφορά σε δύο με τρεις περιπτώσεις.

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, το ένα αφορά μια νοσηλεύτρια, της οποίας το πιστοποιητικό έχει εκδοθεί από τον Παλαμά Καρδίτσας, ενώ τα άλλα δύο, ενός γιατρού και μιας νοσηλεύτριας δόθηκαν από Κέντρο Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Kozanimedia , πρόκειται για νοσηλεύτρια από την Κοζάνη, ηλικίας 45-50 ετών, η οποία αρχικά δεν επιθυμούσε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και στη συνέχεια προσκόμισε πιστοποιητικό εμβολιασμού από το κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας, υποστηρίζοντας ότι μετέβη εκεί επειδή είχε αρκετούς γνωστούς.

Ο διοικητής του Μαμάτσειου Στέργιος Γκανάτσιος ανέφερε στο τοπικό μέσο πως «ούτως ή άλλως όλα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλων των εργαζόμενων υπόκεινται σε εξονυχιστικό έλεγχο», ενώ ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων Δημήτρης Ντέντης, ανέφερε πως υπάρχει θέμα προς έρευνα και μόνο, αρνούμενος να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Κορονοϊός: Έρευνες για πλαστά πιστοποιητικά στην Καβάλα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, 10 πιστοποιητικά νόσησης κατατέθηκαν από το προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας τον τελευταίο μήνα, όλα μέσα από τις διαδικασίες του Νοσοκομείου, όπως αναφέρει ο διοικητής του, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!