Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Κοροναϊός: Ξεπέρασαν τους 40.000 οι νεκροί στη Βρετανία
[News]: Κοροναϊός: Ξεπέρασαν τους 40.000 οι νεκροί στη Βρετανία

[News]: Κοροναϊός: Ξεπέρασαν τους 40.000 οι νεκροί στη Βρετανία

Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 357 θάνατοι και 1.650 κρούσματα

Την έκκληση για δωρεά πλάσματος όσων έχουν ιαθεί από τον κοροναϊό και έχουν ήδη τα αντισώματα, έκανε ο υπουργός Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας , Ματ Χάνκοκ, στη σημερινή ενημέρωση της κυβέρνησης για την πανδημία, και επεσήμανε ότι η εξέταση για αντισώματα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του NHS για δωρεά αίματος και μεταμοσχεύσεων. Ο υπουργός αναφέρθηκε στην επιστροφή του NHS σταδιακά στους κανονικούς του ρυθμούς και ζήτησε από τους επισκέπτες και τους εξωτερικούς ασθενείς να χρησιμοποιούν προστατευτικά προσώπου κατά την παραμονή τους στο νοσοκομείο, όπως και οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων που -δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της Covid-19– να φορούν μάσκες.

Ερωτηθείς για τις πιθανότητες μίας μη συμφωνίας με την ΕΕ για το Brexit, ο υπουργός απευχήθηκε κάτι τέτοιο, καθώς όπως είπε, οι θέσεις του Ηνωμένου Βασιλείου είναι πολύ λογικές και οποιαδήποτε συμφωνία θα πρέπει να αντανακλά τη θέση ότι η Βρετανία είναι ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Συμπλήρωσε ότι η Βρετανία θα εργαστεί σκληρά να φέρει σε πέρας μία συμφωνία που θα θέτει σε ισχύ το όραμα που εμπεριέχεται στην πολιτική διακήρυξη.

Ξεπέρασε τις 40.000 το σύνολο των θανάτων

Το σύνολο των θανάτων ασθενών με κοροναϊό σε όλους τους χώρους ξεπέρασε τις 40.000, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα του υπουργείου Υγείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!