Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: Κοροναϊός: Η Lufthansa ακυρώνει πάνω από 23.000 πτήσεις
[News]: Κοροναϊός: Η Lufthansa ακυρώνει πάνω από 23.000 πτήσεις

[News]: Κοροναϊός: Η Lufthansa ακυρώνει πάνω από 23.000 πτήσεις

Θα ισχύσει μειωμένο πρόγραμμα για το διάστημα 29 Μαρτίου έως 24 Απριλίου

Ο Όμιλος Lufthansa ανακοίνωσε ότι ακυρώνει πάνω από 23.000 πτήσεις μετά από την έκρηξη κρουσμάτων κοροναϊού σε όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας:

-Θα ισχύσει μειωμένο πρόγραμμα για το διάστημα 29 Μαρτίου έως 24 Απριλίου.

- Ακυρώνονται συνολικά 23.000 πτήσεις μικρών, μέσων και μεγάλων αποστάσεων.

Ο αεροπορικός όμιλος τόνισε ότι «λόγω των έκτακτων γεγονότων που έχουν προκύψει από την εξάπλωση του κορονοϊού, η Lufthansa ανακοινώνει ένα νέο, μειωμένο πρόγραμμα για τις αεροπορικές της για το διάστημα 29 Μαρτίου έως 24 Απριλίου.

Οι ακυρώσεις πτήσεων θα εφαρμοστούν διαδοχικά στα συστήματα κρατήσεων και οι επιβάτες που πλήττονται από αυτές θα ενημερωθούν για τις αλλαγές και τις επιλογές επανέκδοσης από σήμερα. Σε όλες τις αεροπορικές του Ομίλου πρέπει να ακυρωθούν συνολικά 23.000 πτήσεις, ενώ αναμένονται περαιτέρω ακυρώσεις και τις επόμενες εβδομάδες.

Αυτή η νέα προσαρμογή της δυναμικότητας επηρεάζει κυρίως την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Κατά τις ακυρώσεις θα υπάρχει μέριμνα ώστε να διασφαλίζεται ότι όλοι οι προορισμοί σε όλες τις ηπείρους θα μπορούν να εξυπηρετούνται έστω από μια αεροπορική εταιρεία του Ομίλου μέσω των αεροδρομίων της Φρανκφούρτης, του Μονάχου, της Ζυρίχης, της Βιέννης και των Βρυξελλών.

Οι επιβάτες της Lufthansa που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν τις επόμενες εβδομάδες προτείνεται να ελέγχουν την κατάσταση των αντίστοιχων πτήσεων στο lufthansa.com πριν από την αναχώρηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!