Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη, αλλά άκουγα και ήξερα
[News]: Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη, αλλά άκουγα και ήξερα

[News]: Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη, αλλά άκουγα και ήξερα

Η ηθοποιός για τις καταγγελίες σε βάρος του δημοφιλούς συναδέλφου της και παρόμοια περιστατικά στο χώρο

«Τα τελευταία χρόνια μας έχει εκπλήξει η ζωή και η Τέχνη. Έχω μείνει άλαλη» είπε η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love It» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αύξηση της εγκληματικότητας, αλλά και τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε πως «τα τελευταία χρόνια μας έχει εκπλήξει η ζωή και η Τέχνη. Έχω μείνει άλαλη. Έως και ωχριά το ελληνικό #metoo και η παρενόχληση πια με τα εγκλήματα. Δηλαδή τα ξέραμε, τα ακούγαμε από τα χωριά και τις προηγούμενες γενιές. Μιλάμε για τα εγκλήματα, τα οποία τα ξέραμε, τα ακούγαμε, αλλά πια είναι μια στυγερή καθημερινότητα. Δεν τολμάς πια να ανοίξεις την τηλεόραση και πιάνεται η καρδιά σου».

Ερωτηθείσα σχετικά με τις καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη , είπε ότι «κάποιο περιστατικό εγώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είχα, αλλά τον ήξερα χρόνια. Δεν έχουμε συνεργαστεί, αλλά ήμασταν δίπλα. Πως το λένε, δεν μπορώ να πω ότι δεν ξέρω και δεν άκουγα. Δεν ήμουν βέβαια στο κρεβάτι του, ούτε ήμουν στα αυτοκίνητα, αλλά άκουγα και ήξερα. Όπως και για άλλους. Δεν μπορείς όμως να μιλήσεις, γιατί θα χάσεις τη δουλειά σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!