Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Κλείνουν οι εκθέσεις της Karenta
[News]: Κλείνουν οι εκθέσεις της Karenta

[News]: Κλείνουν οι εκθέσεις της Karenta

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Karenta, εταιρία πώλησης των αυτοκινήτων που εισάγει η Kosmocar , με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι, για λόγους προστασίας των πελατών και των εργαζομένων, οι εκθέσεις της θα παραμείνουν κλειστές έως και τις 4 Απριλίου.

Συγκεκριμένα το ΔΤ που παραλάβαμε, αναφέρει τα εξής:

«Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που ζούμε και με γνώμονα το αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλουμε τη λειτουργία των εκθέσεων πώλησης καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέχρι και το Σάββατο 4 Απριλίου. Διατηρούμε όλα τα σημεία Service ανοικτά, όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως τις 16:00 για τις έκτακτες περιπτώσεις και φροντίζουμε για τον εφοδιασμό σε ανταλλακτικά, μέσω courier. Έτσι πιστεύουμε ότι εξυπηρετούμε έμπρακτα τις οδηγίες της πολιτείας για παραμονή των εργαζομένων μας, των συνεργατών μας και των πελατών μας στο σπίτι, κάτι που είναι η βασική μας άμυνα στην παρούσα κατάσταση.
Η προστασία της υγείας των πολιτών για εμάς είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Οι πελάτες μας μπορούν να επικοινωνούν για κάθε πληροφορία, ερώτηση ή ενημέρωση σε όλα τα τηλέφωνα επικοινωνίας ή με αποστολή e-mail, στη διεύθυνση (email protected) . Επίσης, στη διεύθυνση www.karenta.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε αφορά στα αυτοκίνητα και τις υπηρεσίες μας.»

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Kosmocar

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!