Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Κλείνει το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης
[News]: Κλείνει το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης

[News]: Κλείνει το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης

Βγήκε ανακοίνωση μερικές μέρες μετά την πρεμιέρα

Δεν πέρασαν πολλές από την πρεμιέρα που έκανε ο Νίκος Βέρτης στο νυχτερινό μαγαζί «ΥΤΟΝ» και τώρα το μαγαζί θα κλείσει προσωρινά εξαιτίας των νέων μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση για να σταματήσει την εξάπλωση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κέντρου διασκέδασης, δεν επιθυμεί να φέρει κανέναν σε δύσκολη θέση και θα σεβαστεί τα μέτρα, με στόχο να επιστρέψει το επόμενο τριήμερο με τον χώρο διαμορφωμένο σύμφωνα με τα όσα θα ορίζουν οι κανονισμοί.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από την πολύ όμορφη έναρξη μας και το πρώτο δυναμικό τριήμερο που διανύσαμε βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το επερχόμενο τριήμερο το YTON the music show δεν θα λειτουργήσει προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για την σοβαρότητα του ως χώρος αναψυχής.

Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες όμως εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος, γι’αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν τής χωρητικότητας των καταστημάτων όπως μαθαίνουμε έστω μόνο με εμβολιασμενους ή και προσφάτως νοσησαντες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!