Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Καινοτόμες υπηρεσίες για τα «πράσινα» Mercedes
[News]: Καινοτόμες υπηρεσίες για τα «πράσινα» Mercedes

[News]: Καινοτόμες υπηρεσίες για τα «πράσινα» Mercedes

Τα ηλεκτρικά και Plug-in υβριδικά μοντέλα είναι πρωτοπόρα

Η Mercedes-Benz, συνεχώς προβαίνει σε ο ενέργειες ούτως ώστε όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά και Plug-in hybrid μοντέλα της αυτοκίνητα (και smart EQ) να επωφελούνται, εκτός από τις μετακινήσεις χωρίς εκπομπές ρύπων με πρωτοποριακές και συμφέρουσες υπηρεσίες.

To καινοτόμο πρόγραμμα Drive Green Welcome, που έχουν αναπτύξει από κοινού η Mercedes-Benz Ελλάς με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Elpedison συνδυάζει εξατομικευμένες λύσεις που αφορούν στον εξοπλισμό φόρτισης, στην παροχή ρεύματος ή στον συνδυασμό και των δυο αυτών υπηρεσιών, τόσο για οικιακούς όσο και για εταιρικούς πελάτες. Το πρόγραμμα αυτό εξελίσσεται διαρκώς με στόχο να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα προνόμια στους καταναλωτές που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ηλεκτροκίνηση.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, η ελληνική αντιπροσωπεία και το 2021 συνεχίζει να προσφέρει σημαντική επιδότηση στην αγορά «έξυπνου» φορτιστή (wallbox) για τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα της , τόσο για ιδιώτες, όσο και για εταιρείες ή πελάτες εταιρειών leasing. Επιπλέον, προσφέρεται επιδότηση μέρους της ηλεκτρικής ενέργειας (kWh) που καταναλώνει ο τελικός πελάτης για τη φόρτιση του οχήματός του ώστε κάθε αμιγώς ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό μοντέλο να επωφελείται με πολλά «δωρεάν χιλιόμετρα» για τις καθημερινές του μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα, η ειδική επιδότηση της Mercedes-Benz Ελλάς υλοποιείται μέσω του οικιακού προγράμματος ηλεκτρικού ρεύματος Drive Green Welcome Electricity και έχει υπολογιστεί για να καλύπτει μεγάλο μέρος από τις ετήσιες ανάγκες καταναλισκόμενης ενέργειας στα αμιγώς ηλεκτρικά ή Plug-in-υβριδικά οχήματα.

Η επιδότηση ισχύει για συνδυαστικούς πελάτες Mercedes ή smart EQ& Elpedison εφόσον πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

- Οι πελάτες έχουν αγοράσει ή μισθώσει αμιγώς ηλεκτρικό ή Plug-in hybrid όχημα Mercedes ή smartEQ από 01.01.2021 έως 30.06.2021.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!