Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Καρανίκας: Να με συμπαθάτε, αλλά όταν πάει ένας πρωθυπουργός να τιμήσει κάποιον νεκρό δεν γιουχάρουμε
[News]: Καρανίκας: Να με συμπαθάτε, αλλά όταν πάει ένας πρωθυπουργός να τιμήσει κάποιον νεκρό δεν γιουχάρουμε

[News]: Καρανίκας: Να με συμπαθάτε, αλλά όταν πάει ένας πρωθυπουργός να τιμήσει κάποιον νεκρό δεν γιουχάρουμε

Η ανάρτησή του στο facebook

Τη διαφωνία του με όσους γιούχαραν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη την Τετάρτη 8/9 στη Μητρόπολη, εξέφρασε ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο που ήταν στην πρωθυπουργία, Νίκος Καρανίκας.

Ο κ. Καρανίκας με ανάρτηση του στο facebook τόνισε ότι «όταν ένας πρωθυπουργός πάει να τιμήσει κάποιον που έχει πεθάνει «το σεβόμαστε και δεν γιουχάρουμε. Αν θέλεις να αντιδράσεις το κάνεις σε άλλη στιγμή του γεγονότος γιατί σέβεσαι το συμβάν του θανάτου και της απόδοσης τιμών». Προχωρώντας σε διευκρινίσεις, σημείωσε: «Το γράφω αυτό γιατί σέβομαι τον Μίκη και την ιστορία του».

Αν και υπήρξαν αντιδράσεις στην ανάρτησή του, ο κ. Καρανίκας επέμεινε στις θέσεις του. «Δεν είπα ότι διαφωνώ με την πολιτική πράξη της διαμαρτυρίας, μετατρέποντας μια κηδεία σε πολιτική πράξη. Είπα ότι διαφωνώ με την γιούχα την στιγμή που πάει κάποιος ή κάποια να αποδώσει τιμές», έγραψε.

Μάλιστα, ανέφερε ότι δεν περιμένει ότι η στάση του θα γινόταν αποδεκτή «αν και θα έπρεπε για λόγους πολιτισμού».

Σχετικά Tags
Κυριάκος Μητσοτάκης Νίκος Καρανίκας

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!