Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Καραμανλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φημίζεται για την ακρίβεια και την αξιοπιστία του
[News]: Καραμανλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φημίζεται για την ακρίβεια και την αξιοπιστία του

[News]: Καραμανλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φημίζεται για την ακρίβεια και την αξιοπιστία του

Κριτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον υπ. Μεταφορών για επερώτηση βουλευτών του

Για μία ακόμη χαρακτηριστική περίπτωση πολιτικού θράσους του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής , κληθείς να σχολιάσει υποτιθέμενη ακύρωση από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διαγωνισμού για ηλεκτροκίνητα λεωφορεία, που είχε δρομολογηθεί επί προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο κ. Καραμανλής, αν και, όπως είπε, αιφνιδιάστηκε όταν πληροφορήθηκε ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν μια ερώτηση χτες για το συγκεκριμένο θέμα, σχολίασε πως μάλλον δεν θα έπρεπε να αιφνιδιαστεί, καθώς γενικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φημίζεται για την ακρίβεια και την αξιοπιστία του.

«Εδώ, λοιπόν, συγγνώμη αλλά έχουμε μια χαρακτηριστική περίπτωση πολιτικού θράσους. Δεν φτάνει που 4,5 χρόνια κυβέρνηση δεν πήραν ούτε ένα νέο λεωφορείο. Δεν φτάνει που 4,5 χρόνια κυβέρνηση διέλυσαν τις αστικές συγκοινωνίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεν φτάνει που 4,5 χρόνια κυβέρνηση δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε έναν διαγωνισμό της προκοπής, για την προμήθεια νέων λεωφορείων, που να μην καταπέσει δηλαδή… Έρχονται τώρα και μας κουνάνε και το δάχτυλο από πάνω!» σχολίασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και πρόσθεσε «Και τι μας λένε; Ότι δεν είναι και πολύ του γούστου τους τα νέα λεωφορεία που φέρνουμε – όταν αυτοί δεν έφεραν τίποτα, το απόλυτο μηδέν. Και μας απευθύνουν και δήθεν ερώτηση, γιατί υποτίθεται ότι ακυρώσαμε εμείς τον διαγωνισμό τους».

Ο κ. Καραμανλής απάντησε, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι τον εν λόγω διαγωνισμό του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ακύρωσε η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά η Ανεξάρτητη Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!