Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Κάλεσαν ηθοποιούς για δοκιμαστικό σε δήθεν δεξίωση αρραβώνα, αλλά ο αρραβώνας ήταν… πραγματικός
[News]: Κάλεσαν ηθοποιούς για δοκιμαστικό σε δήθεν δεξίωση αρραβώνα, αλλά ο αρραβώνας ήταν… πραγματικός

[News]: Κάλεσαν ηθοποιούς για δοκιμαστικό σε δήθεν δεξίωση αρραβώνα, αλλά ο αρραβώνας ήταν… πραγματικός

Τι καταγγέλλει η Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε η Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών σε βάρος γνωστής εταιρείας οπτικοακουστικών παραγωγών και διοργάνωσης εκδηλώσεων, μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Όπως υπογράμμισε, γνωστή εταιρεία κάλεσε ηθοποιούς και άλλους εργαζόμενους κατόπιν επιλογής, για δοκιμαστικό γύρισμα.

«Οι ηθοποιοί που επιλέχθηκαν, έπρεπε να υποδυθούν τους σερβιτόρους σε μια δεξίωση αρραβώνα. Κατά τη διάρκεια λοιπόν του γυρίσματος και αφού αυτό διήρκεσε 10 περίπου λεπτά, μετά την αποχώρηση του συνεργείου, οι συνάδελφοι αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΡΑΒΩΝΑ , οικείου προσώπου της παραγωγής όπου κλήθηκαν να συνεχίσουν να εξυπηρετούν εκ μέρους του catering και να σερβίρουν τους καλεσμένους» επισημαίνει.

«Αμέσως μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των συναδέλφων, η εν λόγω παραγωγός έβγαλε εβδομήντα ευρώ να τα μοιραστούν» αναφέρεται στην ανάρτηση-καταγγελία.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Δημοκρατικής Ενότητας Ηθοποιών:

«ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Φαίνεται πως αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου Χατζηδάκη, η εργοδοσία αρχίζει να εξαντλεί τα περιθώρια της φαντασίας, δείχνοντας καθαρά το τοπίο που ετοίμασαν για τον κλάδο μας, κυρίως στο οπτικοακουστικό.

Έτσι, γνωστή εταιρεία οπτικοακουστικών παραγωγών και διοργάνωσης εκδηλώσεων, κάλεσε ηθοποιούς και άλλους εργαζόμενους κατόπιν επιλογής, για δοκιμαστικό γύρισμα. Κατά το γύρισμα, οι ηθοποιοί που επιλέχθηκαν, έπρεπε να υποδυθούν τους σερβιτόρους σε μια δεξίωση αρραβώνα. Κατά τη διάρκεια λοιπόν του γυρίσματος και αφού αυτό διήρκεσε 10 περίπου λεπτά, μετά την αποχώρηση του συνεργείου, οι συνάδελφοι αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΡΑΒΩΝΑ, οικείου προσώπου της παραγωγής όπου κλήθηκαν να συνεχίσουν να εξυπηρετούν εκ μέρους του catering και να σερβίρουν τους καλεσμένους!!! Αμέσως μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των συναδέλφων, η εν λόγω παραγωγός έβγαλε εβδομήντα ευρώ να τα μοιραστούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!