Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Υπόθεση εκβίασης: Ελεύθερος ο ειδικός φρουρός και ο συγκατηγορούμενος του – Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους
[News]: Υπόθεση εκβίασης: Ελεύθερος ο ειδικός φρουρός και ο συγκατηγορούμενος του – Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους

[News]: Υπόθεση εκβίασης: Ελεύθερος ο ειδικός φρουρός και ο συγκατηγορούμενος του – Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους

Κατηγορούνται πως απέσπασαν με απειλές από επιχειρηματία το ποσό των 40.000 ευρώ

Ελεύθεροι έφυγαν από το γραφείο της ανακρίτριας ο 23χρονος αστυνομικός και ο 37χρονος συγκατηγορούμενος του οι οποίοι φέρονται να απέσπασαν με απειλές από επιχειρηματία το ποσό των 40.000 ευρώ.

Μετά τις απολογίες των δυο κατηγορουμένων οι οποίοι έδωσαν διαφορετική εκδοχή, ο καθένας, για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Αργυρούπολη, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθούν ελεύθεροι με εγγύηση 3.000 και εμφάνιση στο ΑΤ τρεις φορές το μήνα.

Οι δυο κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν τις κακουργηματικές κατηγορίες της ληστείας και της διακίνησης ναρκωτικών, ωστόσο, όταν κλήθηκαν να περιγράψουν τι ακριβώς συνέβη τη μοιραία ημέρα αναφέρθηκαν σε διαφορετικά γεγονότα σχετικά με το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ που βρέθηκε στα χέρια τους.

Ο αστυνομικός ισχυρίστηκε πως πήγε για έλεγχο στον επιχειρηματία διότι υπήρχε πληροφορία που του έδωσε ο φερόμενος συνεργός του, ότι κάνει διακίνηση ναρκωτικών ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι άρπαξε τα χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός κατηγορούμενος φέρεται να ανέφερε ενώπιον της ανακρίτριας ότι:

«Όταν φτάσαμε στο σπίτι του Κ., αυτός ακόμα ήταν εντός της πολυκατοικίας του. Όταν τον είδαμε να εξέρχεται της κύριας εισόδου της πολυκατοικίας, θεώρησα ορθό, και επειδή φάνηκε να αντιλήφθηκε την παρουσία μας στο χώρο, να του δηλώσω την ιδιότητα μου και να με οδηγήσει στον χώρο όπου φύλασσε τις ναρκωτικές ουσίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!