Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [News]: Το Instagram δεν λειτουργεί για ορισμένους χρήστες – Αναφέρθηκαν προβλήματα και στο Messenger
[News]: Το Instagram δεν λειτουργεί για ορισμένους χρήστες – Αναφέρθηκαν προβλήματα και στο Messenger

[News]: Το Instagram δεν λειτουργεί για ορισμένους χρήστες – Αναφέρθηκαν προβλήματα και στο Messenger

Υπήρχαν περισσότερα από 36.000 περιστατικά ανθρώπων που ανέφεραν προβλήματα

Η εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών Instagram του Facebook δεν λειτουργούσε για ορισμένους χρήστες σήμερα, Παρασκευή, λίγες ημέρες μετά την εξάωρη κατάρρευση του παγκόσμιου συστήματος του γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λόγω ενός σφάλματος κατά τη διάρκεια της συντήρησης ρουτίνας στο δίκτυό του των κέντρων δεδομένων.

Ο εξειδικευμένος ιστότοπος Downdetector, που παρακολουθεί συστηματικά τα τεχνικά προβλήματα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε ότι υπήρχαν περισσότερα από 36.000 περιστατικά ανθρώπων που ανέφεραν προβλήματα με το Instagram σήμερα. Υπήρχαν επίσης περισσότερα από 800 αναφορές για προβλήματα με το Messenger, την πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook, τονίζεται στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο Downdetector παρακολουθεί μόνο τις διακοπές λειτουργίας συγκεντρώνοντας αναφορές κατάστασης από σειρές πηγών, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων που υποβάλλονται από χρήστες στην πλατφόρμα του. Η διακοπή μπορεί να έχει επηρεάσει μεγαλύτερο αριθμό χρηστών.

Σχετικά Tags
Instagram Messenger

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!