Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Innovision Cockpit: Το Golf της ψηφιακής εποχής
[News]: Innovision Cockpit: Το Golf της ψηφιακής εποχής

[News]: Innovision Cockpit: Το Golf της ψηφιακής εποχής

Θα υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου

Το νέο VW Golf αναπτύσσει την πιο στενή σχέση με τον οδηγό από ποτέ. Ένας ενοποιημένος πίνακας ελέγχου, το Innovision Cockpit, ανήκει στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου και περιλαμβάνει τα ψηφιακά όργανα ελέγχου (Digital Cockpit) με οθόνη 10 ιντσών και το σύστημα Infotainment με οθόνη αφής 8,25 ιντσών. Η συγχώνευση του Digital Cockpit με το σύστημα Infotainment δημιουργεί μια νέα, πλήρως ψηφιακή αρχιτεκτονική στον ίδιο οπτικό άξονα, με το Infotainment στο επίκεντρο του Innovision Cockpit του Golf.

Η αρχική οθόνη του Infotainment, στην λειτουργία της μοιάζει με οθόνη smartphone και στην έκδοση Discover Pro είναι παραμετροποιήσιμη. Ο οδηγός μπορεί να την διαμορφώσει σύμφωνα με το γούστο, τις επιθυμίες και τις ανάγκες του, ώστε σε αυτήν να εμφανίζονται οι λειτουργίες που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Η αλλαγή από τη μία οθόνη στην άλλη μπορεί να γίνει είτε με την αφή είτε με ανέπαφο χειρισμό, με απλή κίνηση του χεριού μπροστά από την οθόνη.

Ο οδηγός μπορεί να χειριστεί τα πάντα διαισθητικά. Ο έλεγχος της έντασης ήχου του Infotainment, γίνεται είτε με την αφή, επί της οθόνης,είτε με συρόμενο διακόπτη αφής (touchslider), αντί των παραδοσιακών διακοπτών, στην έκδοση DiscoverPro. Εκτός του Infotainment, με τον ίδιο συρόμενο διακόπτη αφής γίνεται ο έλεγχος του συστήματος πλοήγησης και του συστήματος κλιματισμούενώ με συρόμενο διακόπτη αφής,στην κονσόλα στο πάνω μέρος του παρμπρίζ, ελέγχεται και η πανοραμική ηλιοροφή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!