Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Ηλιούπολη 19χρονη: «Σπάει» τη σιωπή η μητέρα της κόρης του αστυνομικού – Καταγγέλλει απειλές
[News]: Ηλιούπολη 19χρονη: «Σπάει» τη σιωπή η μητέρα της κόρης του αστυνομικού – Καταγγέλλει απειλές

[News]: Ηλιούπολη 19χρονη: «Σπάει» τη σιωπή η μητέρα της κόρης του αστυνομικού – Καταγγέλλει απειλές

Διεκδικεί την επιμέλεια του παιδιού

Νέα στοιχεία στη δημοσιότητα φέρνει στο φως η προφυλάκιση του 39χρονου αστυνομικού για την υπόθεση της Ηλιούπολης.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του, μέσω της συνηγόρου της, χαρακτηρίζει την υπόθεση «σκοτεινή» και κάνει γνωστό ότι με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης «έσπασε» τη σιωπή της και διεκδικεί την επιμέλεια του παιδιού κάτι που δεν «τόλμησε», όπως αναφέρει, να κάνει νωρίτερα «καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου».

«Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, με συμπληρωματικό αίτημα της στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ζητεί «να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός.»

Ολόκληρη η ανακοπή ώση έλκει ως εξής :

Η συνήγορος υπεράσπισης Ελισσάβετ Τσέρτου έχει να προσθέσει τα εξής :
Στην «σκοτεινή» υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ισχυρίστηκε όπως πληροφορηθήκαμε ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπο καθεστώς απειλών και τρόμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!