Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Οικονόμου: Δεν υπάρχει στον ορίζοντα θέμα επιβολής lockdown
[News]: Οικονόμου: Δεν υπάρχει στον ορίζοντα θέμα επιβολής lockdown

[News]: Οικονόμου: Δεν υπάρχει στον ορίζοντα θέμα επιβολής lockdown

«Ο κ. Τσίπρας μοιάζει να εύχεται το lockdown χωρίς να το εισηγείται. Το εισηγείται; Έχει κάτι να προτείνει εκτός από το να μεταχειρίζεται αφορισμούς»

«Συνεχίζουμε χωρίς να έχουμε στον ορίζοντα την εφαρμογή του lockdown», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε επίσης αν εξετάζεται η επαναφορά του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας καθολικά και στους εξωτερικούς χώρους και απάντησε πως είναι συγκεκριμένο το πλαίσιο των μέτρων για τον τρόπο που κινούνται οι ανεμβολίαστοι και συγκεκριμένες οι συστάσεις για τη συμπεριφορά όλων των πολιτών εκεί που παρατηρείται συνωστισμός.

Κληθείς να σχολιάσει δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι το lockdown είναι μονόδρομος γιατί διαφορετικά θα πεθαίνουν ασθενείς στα αυτοκίνητα ή θα γίνουμε Μπέργκαμο, ο κ. Οικονόμου απάντησε πως «ούτε lockdown θα γίνει, ούτε το εθνικό σύστημα υγείας θα καταρρεύσει».

«Ο κ. Τσίπρας μοιάζει να εύχεται το lockdown χωρίς να το εισηγείται. Το εισηγείται; Έχει κάτι να προτείνει εκτός από το να μεταχειρίζεται αφορισμούς; Εκτός από το να προσθέτει κοινοτυπίες; Έχει να προτείνει λύσεις; Πέρα από αφορισμούς και ψέματα απαντά με τη συνταγή των προσλήψεων. Μα έχουν γίνει προσλήψεις στο σύστημα υγείας. Πχ στη Θεσσαλία που βρίσκεται σήμερα το 2019 οι γιατροί ήταν 1.516 και σήμερα 1.617.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!