Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: Τα ιδανικά μονοπάτια στα οποία θα θέλαμε να κάνουμε μια ανοιξιάτικη βόλτα
[News]: Τα ιδανικά μονοπάτια στα οποία θα θέλαμε να κάνουμε μια ανοιξιάτικη βόλτα

[News]: Τα ιδανικά μονοπάτια στα οποία θα θέλαμε να κάνουμε μια ανοιξιάτικη βόλτα

Πράσινες διαδρομές και τρεχούμενα νερά

Η Ελλάδα είναι γεμάτη όμορφες γωνιές και διαδρομές τις οποίες αξίζει να περπατήσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Γιατί η καθεμιά έχει κάτι διαφορετικό να σου προσφέρει και σαν εικόνες και σαν συναισθήματα. Η άνοιξη από μόνη της είναι η ιδανική εποχή για να περπατήσεις στα ελληνικά μονοπάτια. Να εξερευνήσεις δάση, να περπατήσεις δίπλα σε τρεχούμενα νερά και να αφουγκραστείς όλους τους ήχους της φύσης. Και μπορεί μια δεδομένη στιγμή να είναι δύσκολο να ταξιδέψεις και να κάνεις τις διαδρομές που θες στα όμορφα μονοπάτια της Ελλάδας, αλλά μπορείς να φτιάξεις τη λίστα σου και να τα επισκεφθείς με την πρώτη ευκαιρία.

Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε αυτό και θα σου δώσουμε τη λίστα με τις τέσσερις αγαπημένες διαδρομές μας από άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα. Τέσσερα ελληνικά μονοπάτια στα οποία θα θέλαμε σίγουρα να κάνουμε μια ανοιξιάτικη βόλτα. Και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα.

Φαράγγι της Σαμαριάς

Ολόκληρη η διαδρομή στο Φαράγγι της Σαμαριάς αποτελεί εμπειρία ζωής. Σίγουρα το έχεις ακούσει. Όποιο μονοπάτι, όμως κι αν επιλέξεις εκεί να ακολουθήσεις θα σε οδηγήσει σε μέρη μαγικά. Στο νότιο τμήμα του νομού Χανίων, το Φαράγγι της Σαμαριάς αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο με σπάνια ομορφιά και βιοποικιλότητα. Η περιοχή του φαραγγιού ανακηρύχθηκε Εθνικός Δρυμός το 1962, όντας ένας από τους πρώτους χρονικά Εθνικούς Δρυμούς στη χώρα. Μια βόλτα σε ένα μονοπάτι του Φαραγγιού δεν είναι απλή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!