Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Hyundai Seven: Αυτό είναι το νέο πρωτότυπο ηλεκτρικό SUV
[News]: Hyundai Seven: Αυτό είναι το νέο πρωτότυπο ηλεκτρικό SUV

[News]: Hyundai Seven: Αυτό είναι το νέο πρωτότυπο ηλεκτρικό SUV

Επιδόσεις και αυτονομία άνω των 485 χλμ.

Η Hyundai Motor Company αποκάλυψε το Seven, το νέο πρωτότυπο μεγάλο ηλεκτρικό SUV όχημα στην AutoMobility LA.

Μετά το 45 concept το 2019 και το Prophecy το 2020, το Seven concept ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τη μάρκα Ioniq, την αποκλειστική μάρκα για ηλεκτρικά οχήματα της Hyundai, η οποία έχει δεσμευτεί για μηδενικές εκπομπές ρύπων έως το 2045.

Το Seven concept με τη διαστημική καινοτομία και τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά του, είναι ένας καινοτόμος χώρος διαβίωσης σε τροχούς. Το πρωτότυπο βασίζεται στην Electric-Global Modular Platform (E-GMP), της οποίας το μακρύ μεταξόνιο και το επίπεδο δάπεδο επιτρέπουν μια νέα κατηγορία οχημάτων που προσφέρει νέες εμπειρίες στους πελάτες.

Το Seven έχει αεροδυναμικά καθαρή σιλουέτα που αποκλίνει από ένα τυπικό SUV. Το χαμηλό, μπροστινό άκρο του καπό, μια ενιαία, βελτιωμένη γραμμή οροφής και το επιμήκη μεταξόνιο επικοινωνούν ένα σαφές διάλειμμα από τα παραδοσιακά SUV που κινούνται με εσωτερική καύση, ενώ ο καθαρός όγκος των minimal γραμμών του μοντέλου έρχεται σε αντίθεση με την επιβλητικήκαι στοιβαρή παρουσία. Την ισχυρή παρουσία ενισχύουν οι τροχοί που διαθέτουν ενσωματωμένα πτερύγια ενεργού αέρα, τα οποία αναπτύσσονται ή ανασύρονται ανάλογα με τις απαιτήσεις ψύξης πέδησης ή χαμηλής οπισθέλκουσας. Ακόμη και τη νύχτα, το Seven αναγνωρίζεται εύκολα από τα χαρακτηριστικά παραμετρικά φωτιστικά σώματα pixels της Ioniq.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!