Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Γρηγόρης Πετράκος: Αναλαμβάνει επιτελική θέση στο νέο κόμμα του Τράγκα
[News]: Γρηγόρης Πετράκος: Αναλαμβάνει επιτελική θέση στο νέο κόμμα του Τράγκα

[News]: Γρηγόρης Πετράκος: Αναλαμβάνει επιτελική θέση στο νέο κόμμα του Τράγκα

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος και αποκαλεί τον τραγουδιστή ως «ελεύθερο και δημοκρατικό άνθρωπο»

Την αποκάλυψη ότι Γρηγόρης Πετράκος κατεβαίνει στην πολιτική έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου έκανε γνωστό ότι θα είναι στο κόμμα που έχει ιδρύσει ο δημοσιογράφος. Μάλιστα, στο κείμενο του χαρακτηρίζει τον τραγουδιστή ως «ελεύθερο και δημοκρατικό άνθρωπο».

Στην ανάρτησή του, ο Γιώργος Τράγκας έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο γνωστός καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος, είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό.

Ήταν από τους πρώτους Έλληνες που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών. Χωρίς φόβο μίλησε καθαρά, δηλώνοντας ευθέως την αντίδρασή του στον αυταρχισμό της εκτελεστικής εξουσίας ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Ζητήσαμε ως Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων από τον Γρηγόρη Πετράκο να ενταχθεί στη δομή του Κινήματος, ως αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος. Για να λέει τις απόψεις του όπως πάντα, ελεύθερα και δημοκρατικά.

Με χαρά πήραμε τη θετική απάντησή του και υποδεχόμαστε στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, έναν καλλιτέχνη, μια ελεύθερη φωνή επισημαίνοντας ότι περίπου δύο χρόνια ο πολιτισμός στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα ο χώρος της μουσικής, δέχεται συντριπτικά πλήγματα, καταγράφοντας χιλιάδες ανέργους»

Σχετικά Tags
Γιώργος Τράγκας Γρηγόρης Πετράκος

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!