Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε: «Όταν η Έλλη Κοκκίνου ήταν 19 χρονών ήταν κοπέλα μου»
[News]: Γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε: «Όταν η Έλλη Κοκκίνου ήταν 19 χρονών ήταν κοπέλα μου»

[News]: Γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε: «Όταν η Έλλη Κοκκίνου ήταν 19 χρονών ήταν κοπέλα μου»

«Τότε όχι μόνο δεν ήταν γνωστή, αλλά δεν τραγουδούσε καν»

Συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκ α έδωσαν Παρασκευή ο Νίκος και ο Γιώργος Ελευθεράς ή αλλιώς το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα».

Ο Γιώργος Ελευθεράς τόνισε πως «η αποχώρηση του Λορέντζο Καριέρε από το συγκρότημα ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Μετά, βέβαια, μέσα σου το συνηθίζεις, περνάει ο καιρός και πάμε τώρα Φίλοι Για Πάντα τα δυο αδέλφια».

«Ήμασταν τρία αδέλφια, αλλά η αδελφή μας έφυγε στους ουρανούς εδώ και τρία χρόνια από καρκίνο. Συμβαίνουν δυστυχώς αυτά στη ζωή. Είναι πάντα στο μυαλό μας και τη σκεφτόμαστε σα να είναι μαζί μας» αποκάλυψαν τα δυο αδέλφια στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Μέσα σε όλα, ωστόσο, ο Νίκος Ελευθεράς προχώρησε και σε μια αποκάλυψη.

«Σπουδάζαμε μουσική στην Αμερική και να πω και κάτι που δεν το ξέρει κανένας. Δεν το έχω πει ποτέ στην τηλεόραση! Αποκλειστικό! Ήμασταν με τον Τάκη Κουβατσέα, τον ντράμερ, και την Έλλη Κοκκίνου που ήταν η κοπέλα μου. Ήταν 20 χρονών, τότε, 19 χρονών. Σπούδαζα εγώ και είχε έρθει και αυτή μαζί και μέναμε στο ίδιο σπίτι και οι τέσσερις. Τότε όχι μόνο δεν ήταν γνωστή, αλλά δεν τραγουδούσε καν. Τώρα δεν βρισκόμαστε γιατί έχουν αλλάξει πολλοί οι δρόμοι μας».

Επίσης, ο Γιώργος Ελευθεράς γνωστοποίησε τη διάθεση να λάβει μέρος σε ακόμα ένα ριάλιτι μετά το Bar.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!