Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Ο γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας Stellantis Group
[News]: Ο γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας Stellantis Group

[News]: Ο γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας Stellantis Group

Η ένωση της PSA (Peugeot – Citroen) με την FCA (Fiat – Chrysler)

Την περασμένη Τετάρτη 20/1/21 ξεκίνησε η σταδιοδρομία του Ομίλου Stellantis NV (STLA), ενός παγκόσμιου ηγέτη της αυτοκίνησης. Σχηματισμένη από το συνδυασμό δύο ομίλων με ισχυρή ιστορία και οικονομικά αποτελέσματα, η Stellantis είναι μια παγκόσμια εταιρεία με 400.000 εργαζόμενους, οι οποίοι σχεδιάζουν, εξελίσσουν, κατασκευάζουν και διανέμουν οχήματα και λύσεις αυτοκίνησης σε όλο τον κόσμο.

Το 11μελες Διοικητικό Συμβούλιο ηγείται ο Πρόεδρος κ. John Elkann (της οικογένειας Agnelli). Ο κ. Carlos Tavares (CEO της PSA) από τη θέση του Chief Executive Officer ηγείται μιας από τις πιο έμπειρες και επιτυχημένες διοικητικές ομάδες της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με δυνατές οργανωτικές ικανότητες και εστίαση στη συνεχή βελτίωση και καινοτομία, η Stellantis βρίσκεται σε θέση για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των μαρκών από τις οποίες αποτελείται, δημιουργώντας αξία για όλα τα μέλη της, ακολουθώντας μια κοινή αρχή: την αμφισβήτηση των καθιερωμένων.

Με κληρονομία που εκτείνεται σε 125 χρόνια, η Stellantis είναι το «σπίτι» μια πλήρους σειράς ιστορικών μαρκών, οι οποίες άνοιξαν δρόμους και κυριάρχησαν στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Δημιουργημένες από οραματιστές οι μάρκες καλύπτουν πλήρως τις κατηγορίες της αγοράς, από τα οχήματα πολυτελείας, μέχρι τα καθημερινά αυτοκίνητα, τα σκληροτράχηλα pick-up και SUV, τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, αλλά και μάρκες που εστιάζουν σε θέματα χρηματοδοτήσεων και υπηρεσιών after sales.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!