Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Γιατρός «μαϊμού»: Τι λέει ο θείος της 14χρονης που έχασε τη ζωή της από τις «θεραπείες» του
[News]: Γιατρός «μαϊμού»: Τι λέει ο θείος της 14χρονης που έχασε τη ζωή της από τις «θεραπείες» του

[News]: Γιατρός «μαϊμού»: Τι λέει ο θείος της 14χρονης που έχασε τη ζωή της από τις «θεραπείες» του

«Το παιδί μετά από έξι-επτά μήνες χειροτέρεψε και έπεσε σε κώμα»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση του γιατρού «μαϊμού» . Ένας από τους συγγενείς των θυμάτων του, ο θείος της 14χρονης που έφυγε από την ζωή μίλησε στον «Ελεύθερο Τύπο» και αποκάλυψε ότι από τις «θεραπείες» κατάφερε να αποσπάσει από την οικογένεια το ποσό των 19.000 ευρώ.

«Επέμενε ότι οι θεραπείες που κάναμε στο παιδί που μας σύστηναν οι γιατροί, με τα πρωτοκόλλα, οι θεραπείες, οι χημειοθεραπείες, είναι τελείως άχρηστες και ότι μόνο ζημιά κάνουν στο παιδί. Και επέμενε ότι με τις δικές του πρωτοποριακές θεραπείες που είναι υπο έγκριση θα έχουμε πλήρη ίαση», ανέφερε ο θείος της 14χρονης, υπογραμμίζοντας ότι η «θεραπεία» με έλαια κι αποστάγματα δεν ήταν αποτελεσματική.

«Εκείνος τις έβλεπε και έλεγε ότι μίκραινε ο όγκος. Στην πραγματικότητα μεγάλωνε και το παιδί ήταν ακάλυπτο» συμπλήρωσε ο θείος της κοπέλας, επισημαίνοντας ότι «το παιδί μετά από έξι-επτά μήνες χειροτέρεψε και έπεσε σε κώμα».

Τι λέει ο άνθρωπος που τον κατήγγειλε

Ο άνθρωπος που τον κατήγγειλε μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Ο γιατρός της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος εξήγησε πως όταν ένας εξωτερικός συνεργάτης πηγαίνει να συνεργαστεί με την κλινική ζητούνται κάποια 12 συγκεκριμένα χαρτιά μεταξύ αυτών ο τίτλος σπουδών του Ιατρικού συλλόγου που τους είπε πως θα τα φέρει αργότερα η σύζυγός του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!