Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Γερμανικό ΜΜΕ: «Πρόσωπο της εβδομάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Κάποιοι τον βλέπουν ως Κένεντι των Ελλήνων»
[News]: Γερμανικό ΜΜΕ: «Πρόσωπο της εβδομάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Κάποιοι τον βλέπουν ως Κένεντι των Ελλήνων»

[News]: Γερμανικό ΜΜΕ: «Πρόσωπο της εβδομάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Κάποιοι τον βλέπουν ως Κένεντι των Ελλήνων»

Η Ευρώπη έχει έναν νέο φύλακα των συνόρων»

«Η Ευρώπη έχει έναν νέο φύλακα των συνόρων», είναι ο τίτλος άρθρου γνώμης που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του γερμανικού ιδιωτικού ειδησεογραφικού σταθμού ntv και αναδεικνύει τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ως «πρόσωπο της εβδομάδας» που έχει «τη δυσκολότερη κυβερνητική δουλειά στην ΕΕ» και που αντιμετωπίζει «με σύνεση και ευφυΐα» όλες τις κρίσεις που μαίνονται ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα η Ελλάδα «από προβληματικό παιδί της Ευρώπης να μεταλλάσσεται σε πρότυπο».

«Η Ελλάδα πρέπει αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα πολλές κρίσεις: την πανδημία του κοροναϊού , έναν πολεμοχαρή γείτονα, το προσφυγικό χάος στην Μόρια, μια κάμψη της οικονομίας και την πτώση του τουρισμού. Αλλά, σε αντίθεση με το παρελθόν, η χώρα κυβερνάται με σύνεση και ευφυΐα», αναφέρει το δημοσίευμα. «Προς έκπληξη της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης, η Αθήνα τα κατάφερε εντυπωσιακά το καταστροφικό έτος 2020. Το αλλοτινό προβληματικό παιδί της Ευρώπης μεταλλάσσεται εμφανώς σε πρότυπο», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

«Αντιθέτως από ό,τι στην Ισπανία, την Ιταλία ή την Γαλλία, η Ελλάδα βγαίνει καλύτερα από την κρίση του κοροναϊού. Η Ελλάδα τιμάται ήδη ως “χώρα πρότυπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας”. Πολύ νωρίτερα και με μεγαλύτερη συνέπεια από άλλες χώρες, η Αθήνα επέβαλε την τήρηση κοινωνικής απόστασης, προσέλαβε γιατρούς και ανέπτυξε τις μονάδες εντατικής θεραπείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!