Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Γεωργιάδης: Εντός του μήνα οι τελικές ανακοινώσεις για το Ελληνικό
[News]: Γεωργιάδης: Εντός του μήνα οι τελικές ανακοινώσεις για το Ελληνικό

[News]: Γεωργιάδης: Εντός του μήνα οι τελικές ανακοινώσεις για το Ελληνικό

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων όλα είναι εντός χρονοδιαγράμματος

«Εντός του μήνα θα έχουμε και τις τελικές ανακοινώσεις για το Ελληνικό, όπου και εκεί όλα είναι εντός χρονοδιαγράμματος. Παρά την πανδημία προχωρούμε δυνατά», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας σήμερα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την χθεσινή υπογραφή τροποποίησης της σύμβασης με την «Ελληνικός Χρυσός» για τα Μεταλλεία Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Όπως σχολιάζει ο υπουργός: «Η χθεσινή μέρα ήταν κυριολεκτικά ιστορική. Μετά από σχεδόν 17 μήνες εντατικών διαπραγματεύσεων της Ελληνικής Κυβερνήσεως με την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός» υπογράψαμε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος τη νέα Συμφωνία μας με την εταιρία που επιτέλους ξεκόλλησε την επένδυση. Χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας δημιουργούνται και το κυριότερο στην Διεθνή Επενδυτική Κοινότητα η Ελλάδα αποκαθιστά την φήμη της ως ένας ελκυστικός επενδυτικός προορισμός όπου θα καταφέρεις να υλοποιήσεις όσα συμφωνήσεις.

Η νέα συμφωνία είναι εξαιρετικά φιλικότερη προς το Περιβάλλον και αυξάνει τα έσοδα του Κράτους. Η επένδυση αυτή θυμίζω είχε κολλήσει σε όλους τους δήθεν Επαναστάτες της Αριστεράς εκεί και είχε οδηγήσει σε βαθύ διχασμό την τοπική κοινωνία. Τώρα πλέον η ηρεμία έχει επανέλθει και η πλειοψηφία έχει πειστεί ότι είναι προς το συμφέρον τους να προχωρήσει. Η επανέναρξη της επενδύσεως αυτής αποτελούσε βασική προεκλογική μας δέσμευση και χθες υλοποιήθηκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!