Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Γεωργιάδης: Ανοιχτό το ζήτημα εξεταστικής επιτροπής για το τι συνέβη το πρώτο εξάμηνο του 2015
[News]: Γεωργιάδης: Ανοιχτό το ζήτημα εξεταστικής επιτροπής για το τι συνέβη το πρώτο εξάμηνο του 2015

[News]: Γεωργιάδης: Ανοιχτό το ζήτημα εξεταστικής επιτροπής για το τι συνέβη το πρώτο εξάμηνο του 2015

Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι θα εξεταστεί, όταν θα είναι η κατάλληλη ώρα και όχι εν μέσω πανδημίας

«Το ζήτημα της εξεταστικής επιτροπής για το τι συνέβη το πρώτο 6μηνο του 2015, παραμένει πάντα ανοιχτό», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης , μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή.

Είχε προηγηθεί στο βήμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας, που ζήτησε ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση. «Όταν κάποιος, κύριε Γεωργιάδη, κατηγορεί κάποιον για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, ή ότι χάθηκαν τα λεφτά αυτά ή ότι έκλεψαν τα λεφτά αυτά, ή ότι με κάποιον τρόπο εξαφανίστηκαν τα λεφτά αυτά, χρήματα του ελληνικού λαού, αλλά δεν προχωράει στο να βρεθούν οι ένοχοι, ποια είναι η μοναδική λέξη που έρχεται στο δικό σας μυαλό, κύριοι της κυβέρνησης και κύριε Γεωργιάδη; Εμάς είναι μία η λέξη: συγκάλυψη», ανέφερε ο κ. Χήτας και πρόσθεσε: «Καλύπτει η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί δεν προχωράει, λοιπόν, στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής; Γιατί ενώ τους κατηγορείτε – είναι οξύμωρο – ότι στο πρώτο εξάμηνο εξαφανίστηκαν, έχασε η πατρίδα μας, ο ελληνικός λαός τις συντάξεις του, ογδόντα, εκατό δισεκατομμύρια ευρώ και λέμε να βρεθούν πού πήγαν τα χρήματα αυτά, δεν προχωράτε στο να αναδειχθούν οι ένοχοι; Τους καλύπτετε».

«Το ζήτημα της εξεταστικής επιτροπής για το τι συνέβη το πρώτο 6μηνο του 2015, παραμένει πάντα ανοιχτό», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πρόσθεσε: «Ο Κρέων στο κλείσιμο της τραγωδίας του Σοφοκλέους «Οιδίπους Τύραννος» λέει: «Τι ωραία που είναι όλα όταν γίνονται στην ώρα τους». Από αυτό προέρχεται η ελληνική λέξη «ωραίος». Ο ωραίος είναι ο ώριμος, δηλαδή ως την κατάλληλη ώρα. Νεοελληνιστί αυτό σήμερα το λέμε «timing». Στην κατάλληλη ώρα θα γίνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!