Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα, την αυτόνομη πορεία και την άνοδο του ΚΙΝΑΛ
[News]: Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα, την αυτόνομη πορεία και την άνοδο του ΚΙΝΑΛ

[News]: Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα, την αυτόνομη πορεία και την άνοδο του ΚΙΝΑΛ

«Οποιαδήποτε αλλαγή στην ταυτότητά μας θα είναι ανεπανόρθωτη βλάβη»

Η Φώφη Γεννηματά , μιλώντας χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας υπογράμμισε ότι μπορεί να εγγυηθεί την άνοδο και τη νίκη του ΚΙΝΑΛ και πως το έχει ήδη δείξει στη πράξη. «Μπορώ να εγγυηθώ την αυτόνομη πορεία και αυτό είχε γίνει πράξη, αλλά έχουμε ξεκαθαρίσει και την προοδευτική μας ταυτότητα, ιδιαίτερα τώρα που η σοσιαλδημοκρατία ανακάμπτει στην Ευρώπη και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό», συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε ακόμη ότι «οποιαδήποτε αλλαγή στην ταυτότητά μας, στην κατεύθυνσή μας μπορεί να μας στοιχίσει πάρα πολύ ακριβά και αυτή τη φορά θα είναι η βλάβη ανεπανόρθωτη».

Εξήγησε τη στασιμότητα που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για το ΚΙΝΑΛ, λέγοντας πώς παραμένει σταθερό στα εκλογικά του και πώς τώρα διαμορφώνονται οι ανάλογες κοινωνικές συνθήκες για το άλμα προς τα εμπρός. «Τώρα είναι η ώρα να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς», είπε συγκεκριμένα.

Σχετικά με τη πολιτική κυβερνητικής συνεργασίας η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι το θέμα αυτό θα αντιμετωπιστεί «στη διαχείριση της δικής μας εντολής -όποια εντολή και αν λάβουμε τη δεύτερη ή την τρίτη- σε περίπτωση που καταφέρουμε να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τις προοδευτικές πολιτικές, διότι διαφορετικά δεν έχει νόημα να συμμετέχουμε σε μία κυβέρνηση για να καθίσουμε σε μία καρέκλα και να βάλουμε το κοστούμι του υπουργού».

Επανέλαβε ότι ΠΑΣΟΚ και ΚΙΝΑΛ δεν μπορούν το ένα χωρίς το άλλο και άφησε αιχμές για συνυποψηφίους της, χωρίς να τους κατονομάσει, αναφέροντας ότι δεν έφυγε ποτέ από το ΠΑΣΟΚ κι έμεινε εκεί στα δύσκολα. «Όλοι οι συνυποψήφιοί μου μίλησαν κάποια στιγμή για διάλυση του ΠΑΣΟΚ, για την ολοκλήρωση του ιστορικού του κύκλου και δύο από αυτούς δημιούργησαν δικά τους κόμματα, τα οποία δεν έφτασαν ποτέ σε εκλογές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!