Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Γεννηματά: Με ευθύνη της κυβέρνησης άνοιξε ξανά η πόρτα στον ιό
[News]: Γεννηματά: Με ευθύνη της κυβέρνησης άνοιξε ξανά η πόρτα στον ιό

[News]: Γεννηματά: Με ευθύνη της κυβέρνησης άνοιξε ξανά η πόρτα στον ιό

«Υπάρχει διάχυτη απογοήτευση και φόβος σε κάθε οικογένεια για το νέο lockdown»

«Υπάρχει διάχυτη απογοήτευση και φόβος σε κάθε οικογένεια για το νέο lockdown που αποφάσισε η κυβέρνηση», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στη πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΜEGA.

Πρόσθεσε ότι είναι κρίμα που χάσαμε το πλεονέκτημα το οποίο «κερδίσαμε όλοι μαζί οι Έλληνες και οι πολιτικές δυνάμεις που δείξαμε στην πρώτη φάση μία σύμπνοια», όπως είπε και αναρωτήθηκε; «Γιατί χάσαμε αυτό το πλεονέκτημα;»

Στη δική της απάντηση η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι το Κίνημα Αλλαγής είχε επισημάνει εγκαίρως πως έγινε άνευ όρων το άνοιγμα των συνόρων και δεν αντιμετωπίστηκε ο συνωστισμός στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην πρώτη φάση τουλάχιστον. «Χάσαμε χρόνο. Οι προκηρύξεις έγιναν τώρα το Νοέμβριο. Ξέρετε πότε θα έρθουν οι νέοι οδηγοί; Στην καλύτερη περίπτωση στο τέλος του Ιανουαρίου», υποστήριξε.

Ειδικά για τη πίεση που δέχεται το ΕΣΥ, η κ. Γεννηματά σημείωσε πως «εκτός από τα κρεβάτια που δώρισε η Βουλή στο ΣΩΤΗΡΙΑ και τη δωρεά του ιδρύματος Νιάρχος, που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, δεν έχει γίνει κάτι άλλο για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Υποστήριξε πως δεν έγινε τίποτα από ότι έπρεπε για να ενισχυθεί το ΕΣΥ. «Χτυπώ το καμπανάκι του κινδύνου. Κάποια στιγμή θα τελειώσει και αυτή η καραντίνα, με τις επιπτώσεις που θα έχει στην κοινωνία, στους εργαζόμενους, στις επιχειρήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!