Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: Γεφύρι της Δαφνούλας: Το τοπίο που θυμίζει Ζαγοροχώρια αλλά είναι δίπλα στην Αθήνα
[News]: Γεφύρι της Δαφνούλας: Το τοπίο που θυμίζει Ζαγοροχώρια αλλά είναι δίπλα στην Αθήνα

[News]: Γεφύρι της Δαφνούλας: Το τοπίο που θυμίζει Ζαγοροχώρια αλλά είναι δίπλα στην Αθήνα

Ένα τοπίο μαγικό μόλις 50 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Το γεφύρι της Δαφνούλας προσφέρει ένα τοπίο μαγικό. Είναι μόλις 50 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Αν έχεις βρεθεί ποτέ στην Ήπειρο και τα Ζαγοροχώρια, ξέρεις ότι πρόκειται για την περιοχή της Ελλάδας που θα σε μαγέψει όχι μόνο με το φυσικό της κάλλος και την άγρια βλάστηση αλλά με το γεγονός ότι τα έργα των ανθρώπων από πέτρα εκεί, μοιάζουν σαν να είναι κι αυτά δημιουργήματα της φύσης. Τόσο πολύ έχουν ενσωματωθεί τα γεφύρια με το φυσικό περιβάλλον που νομίζεις ότι ήταν πάντα εκεί. Θα σου φανεί παράξενο να κάνεις μια βόλτα στην περιοχή και να μην τα δεις στην επόμενη στροφή όπως αναφέρει το exploringgreece.tv.

Οι μάστορες της πέτρας δημιούργησαν σπουδαία μνημεία για τα οποία μπορούν να υπερηφανεύονται οι Ηπειρώτες. Ένα από αυτά είναι το φημισμένο γεφύρι της Κόνιτσας για το οποίο μπορείς να διαβάσεις περισσότερα ΕΔΩ . Τι θα έλεγες, όμως, αν σου λέγαμε ότι υπάρχει ένα τοπίο που μοιάζει με τα Ζαγοροχώρια το οποίο βρίσκεται λιγότερο από μια ώρα μακριά από την Αθήνα; Κι όμως υπάρχει και πρέπει να το επισκεφθείς με την πρώτη ευκαιρία που θα σου δοθεί. Δε θα απογοητευτείς και θα μας θυμηθείς!

Το σημείο λοιπόν που θα σου θυμίσει σίγουρα Ήπειρο και βρίσκεται μόλις 50 λεπτά μακριά από την Αθήνα είναι το γεφύρι της Δαφνούλας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!