Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Κανένα ίχνος συγκάλυψης σε τέτοια μιάσματα που φοράνε στολή»
[News]: Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Κανένα ίχνος συγκάλυψης σε τέτοια μιάσματα που φοράνε στολή»

[News]: Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Κανένα ίχνος συγκάλυψης σε τέτοια μιάσματα που φοράνε στολή»

Τι λέει ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών

Ως «μίασμα» χαρακτήρισε τον αστυνομικό που προφυλακίστηκε κατηγορούμενος ότι κρατούσε και εξέδιδε 19χρονη στη Ηλιούπολη ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Όπως είπε το πρωί της Πέμπτης (15/07) στο MEGA, αν κάποιος άλλος έχει βάλει πλάτη, είτε πρόκειται για αξιωματικό, είτε για απλό αστυνομικό, θα πρέπει αμέσως να επιβεβαιωθούν τα ονόματα για να ξεσκεπαστεί όλο το κύκλωμα. Στην παρούσα φάση αναμένεται η εισαγγελική διάταξη που θα επιτρέψει να γίνουν γνωστά τα ονόματα του αστυνομικού και του πατέρα, όπως γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις. Αυτό θα επιτρέψει και στις άλλες κοπέλες που έπεσαν θύματα του αστυνομικού να σπάσουν τη σιωπή τους και να καταθέσουν, ώστε να δούμε την πραγματική έκταση της υπόθεσης.

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Τι είχε γίνει με τις φωτογραφίες στα social media με όπλα και σκόνη

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο, στο παρελθόν ο αστυνομικός είχε αναρτήσει φωτογραφίες στα social media, όπου απεικονιζόταν μαζί με όπλα και σκόνη, που όπως αποδείχτηκε αργότερα δεν ήταν ναρκωτικά. Η υπηρεσία είχε διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση και γι’ αυτό το περιστατικό αθωώθηκε. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός απειλούσε συναδέλφους και λόγω του κορονοϊού «πάγωσε» το πειθαρχικό συμβούλιο.

«Δεν υπάρχει κανένα ίχνος συγκάλυψης σε τέτοια μιάσματα που φοράνε στολή», ανέφερε ο κ. Μαυροειδάκος και σημείωσε πως η αστυνομία διαθέτει ειδικά τμήματα που διαχειρίζονται τέτοιες υποθέσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!