Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Φρίκη στην Ηλιούπολη: Τα αρνείται όλα ο πατέρας της 19χρονης – Άγνοια δήλωσε η μητέρα της
[News]: Φρίκη στην Ηλιούπολη: Τα αρνείται όλα ο πατέρας της 19χρονης – Άγνοια δήλωσε η μητέρα της

[News]: Φρίκη στην Ηλιούπολη: Τα αρνείται όλα ο πατέρας της 19χρονης – Άγνοια δήλωσε η μητέρα της

«Υπήρξα αυστηρός αλλά όχι βιαστής», ισχυρίστηκε ο γονιός της κοπέλας

Αρνείται ότι βίαζε την κόρη του πατέρας της 19χρονης στην υπόθεση φρίκης στην Ηλιούπολη . Στην απολογία του επιχείρησε να περάσει το μήνυμα ότι απλά ήταν αυστηρός, ενώ επικαλέστηκε και τη μαρτυρία του δίδυμου αδερφού της κοπέλας.

«Υπήρξα αυστηρός γονέας αλλά όχι βιαστής». Με βάση την συγκεκριμένη φράση «έχτισε» την υπερασπιστική του γραμμή ο πατέρας της 19χρονης που βίωσε τη φρίκη στο σπίτι της Ηλιούπολης και τον καταγγέλλει ότι την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 11 ετών.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος όπως και ο συγκατηγορούμενος του αστυνομικός κρίθηκε προφυλακιστέος, αρνήθηκε κατηγορηματικά ενώπιον της δικαιοσύνης τα βαρύτατα αδικήματα που του αποδίδονται ενώ έστρεψε τα βέλη του στην σύζυγο του υποστηρίζοντας ότι “υπέθαλπτε” την κόρη τους με την οποία ζήτησε να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση.

«Η εν λόγω καταγγελία είναι πασιφανώς εκβιαστική, εκπορεύεται από σκοτεινά κίνητρα και θεωρώ ότι ο ρόλος της συζύγου μου τυγχάνει πολλαπλώς ύποπτος, αφού αυτή είχε στενές επαφές με τον προαγωγό της κόρης μου αστυνομικό και σε κάθε περίπτωση αν δεν υπέθαλπτε έκνομες ενέργειες, είχε γνώση αυτών.» ανέφερε ο κατηγορούμενος και ζήτησε να καταθέσει ο γιος του και δίδυμος αδελφός της 19χρονης «που τυγχάνει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας των οικογενειακών υποθέσεων», αλλά και η σύζυγός του, προκειμένου να αποδειχθεί -όπως αναφέρει- «η μία και μοναδική αλήθεια ότι υπήρξα αυστηρός γονέας με παραδοσιακές και ηθικές αρχές, αλλά όχι βιαστής, πατέρας που δούλευα σκληρά για την οικογένεια μου».

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι όλα είναι «προϊόν άδηλων ψυχοσυναισθηματικών διεργασιών της φερόμενης ως παρούσης κόρης μου» σημειώνοντας ότι ο ίδιος δήλωσε την εξαφάνιση της στην αστυνομία ενώ τον είχε απειλήσει ότι θα τον καταγγείλει ότι την βίαζε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!