Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Forthnet: Ανθεκτικό EBITDA παρά την πανδημία
[News]: Forthnet: Ανθεκτικό EBITDA παρά την πανδημία

[News]: Forthnet: Ανθεκτικό EBITDA παρά την πανδημία

Παρουσιάστηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2020

Τηνανθεκτικότητα της επιβεβαίωσε η Forthnet και στο Α’ 6μηνο του 2020 καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της, πέτυχε τηδιατήρηση του EBITDA στα περσινά επίπεδα παρά τη μείωση των εσόδων λόγω του αρνητικού μακροοικονομικού περιβάλλοντος που διαμορφώθηκε από την κρίση της πανδημίας COVID-19 και ιδιαίτερα από την απουσία αθλητικών γεγονότων.

  • Η Forthnet ανταπεξήλθε με ιδιαίτερη επιτυχία στην υγειονομική κρίση προστατεύοντας την υγεία των εργαζομένων και των συνεργατών της και εξασφαλίζοντας αδιάλειπτη παροχή των υπηρεσιών της στους συνδρομητές της.
  • Υπενθυμίζεται ότι η Forthnet στις 8/9 ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης των Τραπεζικών Δανείων και μέρους των μετατρέψιμων (σε μετοχές) ομολογιών από τις δανείστριες Τράπεζες στη United Group, όπως προβλεπόταν στην μεταξύ τους συμφωνία στις 29 Μαΐου 2020. Παράλληλα, στις 10/9 ανακοινώθηκε η αίτηση από την United Group για μετατροπή 85.766.667 Μετατρέψιμων Ομολογιών σε μετοχές της Εταιρείας.
  • Σύμφωνα με τον CEO της Forthnet, κ. Πάνο Παπαδόπουλο «Η διοικητική ομάδα της Forthnet συνέχισε να διαφυλάσσει τη στρατηγική αξία της Εταιρείας προς όφελος όλων των stakeholders και να παίρνει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της στη διεθνή επενδυτική κοινότητα. Με αυτόν τον τρόπο συνέβαλε καταλυτικά στην επιτυχή κατάληξη της διαδικασίας που είχαν εκκινήσει οι δανείστριες Τράπεζες για την ανεύρεση στρατηγικού επενδυτή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!