Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Φίλης: «Ναι» σε συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ΜέΡΑ25, ΚΚΕ και ΚΙΝΑΛ, «όχι» στις μεταγραφές
[News]: Φίλης: «Ναι» σε συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ΜέΡΑ25, ΚΚΕ και ΚΙΝΑΛ, «όχι» στις μεταγραφές

[News]: Φίλης: «Ναι» σε συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ΜέΡΑ25, ΚΚΕ και ΚΙΝΑΛ, «όχι» στις μεταγραφές

Τι είπε για τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ και γιατί δεν αυξάνει τη δύναμή του

Θετικός σε ενδεχόμενη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΜέΡΑ25, αλλά αντίθετος σε μεταγραφές όπως αυτή του Συμεών Κεδίκογλου , εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Νίκος Φίλης.

Μιλώντας στον ρ/σ «Alpha 98,9», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ο κ. Βαρουφάκης είναι μια δύναμη στον προοδευτικό χώρο με την οποία μία προοπτική πολιτικής προοδευτικής διακυβέρνησης, οφείλει να συνομιλήσει, αλίμονο. Είμαστε ανοικτοί, και με αυτόν και με το ΚΚΕ και με δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ, το οποίο είναι σε μεταβατική φάση, δεν έχει διευκρινίσει τι θέλει ακριβώς – αν θέλει να πάει από δω ή από κει».

Ερωτηθείς για τις μεταγραφές και με αφορμή αυτή του Συμεών Κεδίκογλου, ο κ. Φίλης εμφανίστηκε αντίθετος: «Δεν κάνω κρίση για ένα – ένα πρόσωπο. Προφανές είναι ότι πολλά πρόσωπα, που δεν τα γνωρίζω εγώ, έχουν τη δική τους πολιτική διαδρομή. Δεν συμφωνώ όμως στην ιστορία των μεταγραφών. Ένα κόμμα το οποίο πηγαίνει προς την κυβέρνηση, η δύναμή του δεν αντλείται από τις μεταγραφές. Δεν θέλω ένα κόμμα που να έχουμε μεταγραφές, θέλω ένα κόμμα που να έχουμε συμμαχίες, και πολιτικές συμμαχίες. Δεν πιστεύω ότι όλοι πρέπει να εκπροσωπηθούν από ένα κόμμα».

Αναφερόμενος στον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε: «Χρειάζεται η αξιωματική αντιπολίτευση και κυρίως σε συνθήκες που υπάρχει ολοένα και μεγαλύτερη επιδείνωση των συνθηκών της ζωής των πολιτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!