Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Η εξομολόγηση της ηθοποιού Αθηνάς Παππά για τη μεγάλη μάχη της με τον καρκίνο
[News]: Η εξομολόγηση της ηθοποιού Αθηνάς Παππά για τη μεγάλη μάχη της με τον καρκίνο

[News]: Η εξομολόγηση της ηθοποιού Αθηνάς Παππά για τη μεγάλη μάχη της με τον καρκίνο

«Είμαι μια γυναίκα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει καθημερινά την ασθένεια»

Για την μεγάλη μάχη της με τον καρκίνο «μίλησε» η ηθοποιός Αθηνά Παππά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook θέλοντας να στείλει ένα θετικό μήνυμα και να εμψυχώσει όσους βιώνουν κάτι ανάλογο.

Με ένα μακροσκελές κείμενο, η ηθοποιός προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής για την περιπέτεια υγείας της και εξήγησε γιατί αναθεώρησε την στάση της και τις σκέψεις της απέναντι στη ζωή ενώ κατέληξε στο συμπέρασμα πως «η ζωή είναι ωραία».

Η ανάρτηση της ηθοποιού Αθηνάς Παππά

“Η Ζωή είναι ωραία! “

Για μια άλλη φορά διαπιστώνω καθημερινά, πόσο ωραία είναι η ζωή , παρ όλα τα βάσανα τις στεναχώριες ,τα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα που έχει ο καθένας μας. Και ναι, ζούμε στην εποχή μιας πανδημίας που μας βρήκε απροετοίμαστους, μας ισοπέδωσε οικονομικά και ψυχολογικά, μας κρατάει σε αβεβαιότητα άλλαξε τις συνήθειες μας και προσθέτει περισσότερο άγχος στην καθημερινότητα μας.

Ωστόσο ας μην ξεχνάμε ότι ο καρκίνος, προϋπήρχε του ιού και συνεχίζει να “θερίζει” την ανθρωπότητα παρά την εξέλιξη της επιστήμης στον τομέα αυτό.

Η ανάρτηση, αυτή αφορά κυρίως τις γυναίκες που διαγνώστηκαν, νοσούν, η βρίσκονται σε θεραπεία για τον καρκίνο μαστού . Μέσα από αυτή, θέλω να δώσω, όσο μπορώ, ένα θετικό και αισιόδοξο μήνυμα για την αντιμετώπιση της ασθένειας να ενδυναμώσω και να εμψυχώσω με θάρρος , πίστη και δύναμη όλες μας ,για όλο αυτό που περνάμε, καθημερινά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!