Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών – Συνελήφθη πυροσβέστης
[News]: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών – Συνελήφθη πυροσβέστης

[News]: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών – Συνελήφθη πυροσβέστης

Συνελήφθησαν επτά μέλη και τέσσερα για αγορά ουσιών ανάμεσά τους και ο πυροσβεστικός υπάλληλος

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη της Πρέβεζας, από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας μετά από πολύμηνη παρακολούθηση.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση ευρείας κλίμακας στην Πρέβεζα και στην Αττική, συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα, εκ των οποίων τα επτά κατηγορούνται ως μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό της μέλος και τα τέσσερα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Επίσης, πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός ερευνών, με τη συνδρομή δικαστικών λειτουργών και τη συμμετοχή αστυνομικών σκύλων, σε σπίτια, οχήματα και υπαίθριους χώρους.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση ακόμη ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός κατηγορουμένων, οι οποίοι αγόραζαν ναρκωτικές ουσίες από τα μέλη της οργάνωσης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στην Πρέβεζα και στην Αττική οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση ευρείας κλίμακας, που σχεδιάσθηκε και υλοποιήθηκε από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν επτά άτομα, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό της μέλος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, που περιλαμβάνει, τα κατά περίπτωση αδικήματα, της συγκρότησης, διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεων των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!