Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Ετοιμάζεται συνδυαστικό «χτύπημα» α λα Αμερική στην Ελληνική Μαφία
[News]: Ετοιμάζεται συνδυαστικό «χτύπημα» α λα Αμερική στην Ελληνική Μαφία

[News]: Ετοιμάζεται συνδυαστικό «χτύπημα» α λα Αμερική στην Ελληνική Μαφία

Σε τρία επίπεδα ο «πόλεμος» – Πως θα γίνει η συσχέτιση της διαδρομής του «μαύρου» χρήματος – Στα πρότυπα των ΗΠΑ η εμπλοκή του ΣΔΟΕ

Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Η Ελληνική Μαφία δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν και αυτό δεν το ανέχεται ούτε η κυβέρνηση, ούτε η αστυνομία. Γι’ αυτό θα αλλάξει πλεύση στον τρόπο που κινηθεί η ΕΛ.ΑΣ. και θα είναι α λα Αμερική το συνδυαστικό «χτύπημα» που προετοιμάζεται.

Τι σημαίνει αυτό; Πως πλέον είναι δεδομένο ότι η αστυνομία δεν μπορεί να ψάχνει μόνη της, αλλά να μπούνε κι άλλες υπηρεσίες στο κυνηγητό των συμμοριών που λυμαίνονται τη νυχτερινή διασκέδαση, αλλά και τη διακίνηση των ναρκωτικών. Έτσι στο… κόλπο εκτός από το υπουργείο Δικαιοσύνης και τους εισαγγελείς του. μπαίνουν η Αρχή Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος και ΣΔΟΕ , όπως μετέδωσε το Star.

Αυτή η τακτική ακολουθείται στην Αμερική από τον προηγούμενο αιώνα, όταν άνθιζε η μαφία και τελικά καλύτερος τρόπος αποδείχθηκε ο έλεγχος των οικονομικών και τα έσοδα που δεν δηλώνονται. Ξέρουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι κάποιοι ζούνε με όλες τις ανέσεις και δηλώνουν… ψίχουλα.

Τα 3 επίπεδα του «πολέμου» κατά της Μαφίας

  • Συνεργασία της ΕΛ,ΑΣ με ΣΔΟΕ – Τελωνεία

Αν δεν βρεθεί και δεν αποκοπεί η… κάνουλα του μαύρου χρήματος, τότε το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα θα συνεχίσει να κάνει τις δουλειές απρόσκοπτα και να έχει τους πόρους να «λαδώνει» και κρατικούς λειτουργούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!